• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

trina , livastrid - Wy i kg mówicie, Wam nie wolno ,w końcu macie prawo być cięższe :-) Może będę miała tak samo jak za pierwszym razem - moje dziecko będzie się żywiło zapasami które zgromadziłam i nie przytyje nic albo tylko troszeczkę :tak:
a Ja myślę że lazurowe nie wytrzyma i w weekend zatestuje :-p

reklama
livastrid ja to juz sama nie wiem kiedy mialam owu :-D Bo pobolewalo mnie w 9dc, 11dc i w 15dc, wiec kompletnie zglupialam, ale dunga dunga bylo :tak: Przed chwilka tez, mimo ze juz jest po fakcie :-D:-D W styczniu mialam 18-ego @, a zatestowalam 14-ego lutego i wyszedl piekny tescik:tak:
trina zatem bawcie sie dobrze :-)

livastrid dokladnie tak. I nosek jeszcze :-D
anastazja nie zastestuje w weekend, bo az tak niecierpliwa to nie jestem :-) Jakby co to w urodzinki bede wiedziec. A Ty w 34dc powinnas zatestowac o ile @ nie przyjdzie :-) My Cie juz tu zmobilizujemy :-D

Wlasnie wciagnelam banana :zawstydzona/y: Jakos tak go pod reka mialam :sorry:

Ostatnia edycja:
ale fajne to urządzonko livastrid - tylko ciekaweczy naprawdę tak działa jak na rysunku.
lazurowe - poczekam jeszcze w sumie 34 dc to 23.06 wypada na dzień ojca :-) aż strach się bać, bo dzisiaj mi się śnił mi lekarz ginekolog :-D:-D

o widzisz livastrid w tej kategorii o tym nie pomyślałam :-) ale może mi się śnił bo akurat wczoraj na FB znalazłam 2 lekarzy ze szpitala Ujastek właśnie na FB , i nie jako osoby prywatne tylko właśnie jako ginekolog-położny X Y i strasznie się śmiałam z tego - że się tak reklamują :-D

reklama
to mama zadowolona chyba bedzie, co lazurowe

anastazja takie czasy, u mnie na fb to nawet policja konto ma. I mozesz uprzejmie doniesc, ze chcialabys kontrole predkosci na swojej ulicy, bo auta za szybko jada np. Moja przychodnia tez ma konto itd. Tu fb jest modny, nie wiem kto tu jeszcze konta nie ma poza mna:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry