reklama

Mamusie w 2012

hihi :) pracuje w biurze, cały dzień przy komputerze, ale za to mamy mozliwosc zabierania laptopa do domu i podlaczanie sie pod internet z domu i pracowanie z domu, to jest cudowne :)

reklama
aaa kumam:):-D super praca, chociaz ja wole taka gdzie jest multum ludzi, urwanie głowy, wszyscy cos chca od Ciebie, tak ze po 12godzinach wychodzisz i nie pamietasz jak sie nazywasz:-D
ale Twoja jest super w przypadku malenstwa! kiedy tylko jest potrzeba zabierasz sie do domku i juz

zapomnialam sie pochwalic, ze dostalam od ŚLUBNEGO dzis bukiet roz bez okazji:-p

Ostatnia edycja:
czesc lelkowa:-D

jak budowanie domku?????

Zaczelam 5 dni temu brac folik i dostalam jakiejs swedzawki:baffled:,zastanawiam sie czy to nie po foliku.......spotkalyscie sie z takim skutkiem ubocznym???

oj nie koniecznie, nie jest tak różowo bo tu też telefon dzwoni jak szalony ludzie stoją nad biurkiem z milionem pytań a na zamknięcie kwartału i miesiąca kończe prace o 24... bo trzeba wszytsko dopilnować... co prawda przenoszę sie wtedy już do domku ale dzień trwa długo i 30 na 100% nie zajrze na forum będąc w pracy, tym bardziej, ze mam jeszcze o 14 obrone magisterki - trzymajcie kciuki,

a że firma ogromna to ludzi także sporo ale jest OK :)

ja tez glupawki dostaje jak jest wiecej ludzi

toc Ci prezent zrobil chlop Lelcia

juliana tak, mnie po kwasie wszystko swedzi i jest mi niedobrze. Witaj w grupie tych nielicznych co maja skutki uboczne brania kwasu

mm przyszlo wezwanie na usg polowkowe i wezwanie na mila rozmowe z polozna na temat cc

a no widzisz K&M to tez masz zapiernicz:-D
trzymam kciuki za magisterke!

oooo to bedzie dzis impreza na forum!:-D

juliana, z tego co sie orientuje to livastrid miala swedzawke od kwasu foliowego

:) kwiaty bez okazji to bardzo miło:)
ja kwas biore już prawie 2 miesiące i powiem Wam, ze na początku to nie ale teraz jak go biore to mi śmierdzi... jakoś i jak mam go w ustach to mam odruch wymiotny... bleee nbo ale biore twardo oj biore,

juliana domek powoli rosnie

livka o to powazna rozmowa- moze planowa cc nie bedzie potrzebna

K&M pewnie, ze milo, tymbardziej, ze odkad nie mieszkamy sami, maz jakby zapomnial o kwiatach- wczesniej czesto robil takie niespodzianki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry