reklama

Mamusie w 2012

anastazja jestem, jestem :-) :-) wczoraj poleniuchowalismy dlugo, a pozniej bylismy na Kac Vegas w Bangkoku w kinie :-D i tak zleciala leniwa niedziela, a dzis praca ;-) dziekuje, staram sie nie przemeczac :-) czuje sie o dziwo dobrze, dwa razy mialam tylko dosc potezne mdlosci, tak to jest ok :-)w tym tyg musze porobic pare badan i na kolejna wizyte je zabrac :-)

reklama
Hej Kobitki,

Wczoraj odpłynełam. Cały dzień było mi tak niedobrze, ze od 20.30 juz spałam.
Dzisiaj rano nie wstając z łóżka wypiłam wodę z cytryna i zjadłam kanapkę.
Troche pomogło.
Nie pije teraz w pracy nawet herbaty tylko wode z cytryną, i nie jest tragicznie, da sie przezyc. A miałam nadzieję, że będe wyjątkiem i mnie to nie dopadnie.

Za tydzień mam wizyte u gina, juz nie mogę sie doczekać.

Cos tak zamilkłyście.

lazurek- cos mi sie wydaje, że będziesz marcówką.

Jak tam samopoczucie u pozostałych zafasolkowanych i czekających?

lol baby

slonecznej pogody ciag dalszy z mala przerwa na burze

wika Ty sie rusz do robienia swojej fasoli

Truskawcia no mnie smakowo rybe przypomina. Kroje wzdluz, wydlubuje oestke i jem lyzeczka, chyba, ze salatke robie to tez kroje, wydlubuje pestke i obieram ze skorki

maron
moze bedziesz miec szczescie czuc sie dobrze

mmona woda cytrynowa cos mi to przypomina:-D teraz nawet ona mi nie pomaga, lece na soku z porzeczek.

jak co dzien nic mi sie nie chce, trzeba bylo zima dziecko robic, nie ominely by mnie wtedy przyjemnosci lata:baffled: piekne pola truskawkowe zamienily sie w cos potwornego i smierdza mi z daleka:oo2::dry::hmm:

Hey baby :-)
Co was tu tak malo, hmm? :eek:
mmona obys miala racje :-D Mnie w poprzedniej ciazy niesamowicie smakowal sok jablkowy. Tylko to pilam :tak:
livastrid no coz, takie uroki ciazy :-)

Ja juz wstalam o 9:00, bo Elvis mnie obudzil, ze chce na dworek, wiec naciagnelam dresy na doope i poszlam zaspana do parku :confused2: Teraz czuje mega gloda, ale nie wiem co by tu zjesc. Jakos nie mam pomyslu, hmm... :rolleyes2: Moze sie przejde na zakupy. Dzisiaj zapodam jakas rybe albo jakis makaron. Przed chwila znow mialam bole w podbrzuszu :eek:

lazurowe_wybrzeze no to te bóle to może fasolka :-) - tego życze....

No ja dzisiaj jakaś nakręcona chodzę bo od wczoraj stosuję zasadę "RS" czyli regularny seks... tak więc mąż podjął się próby kochania codzinnie - oczywiście z finałem :tak: Zobaczymy czy mu to wyjdzie....
On też tak jak ja bardzo, ale to bardzo chce już dzidzie.... :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam,
Po dzisiejszym lekarzu, ze skierowaniem na badania progesteronu i betki, receptami na duphaston, łykaniem no-spy i kontrola za tydzień, po usg. Poza tym oszczędzać się.
Lazurek - jak nic dzidziol bedzie :tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry