reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

wpadam tylko powiedziec ze przez cala noc i dzien bylam jak z krzyza zdjeta:-(Milosz ok ale mnie chycilo tak ze caly dzien w ciemnym pokoju i ani reka ani noga ruszac nie moglam, a moj synek siedzial kolo mnie wolal MAMA i mnie głaskał

trzymam kciuki za lazurka

reklama
kwiatuszekq zazdroszcze, ze bedziesz miala malutkie yoreczki :-) A co to mialo znaczyc "CHOCIAZ ONA"???? A kopa w doopke to Ty nie chcesz przypadkiem??? :-D U nas troche inna droga jak u yorkow, trzeba troche przejsc, ale potem... to juz sama rozkosz (wykluczajac nieprzespane nocki) :-D
Lelek biedactwo Ty... :no: Trzymaj sie kochana. A Miloszkowi na pewno przykro, ze mama chora. Mam nadzieje, ze szybko Ci minie. Dziekuje za kciuki, na pewno sie przydadza ;-) Wypoczywaj i wracaj do nas szybko :tak:
rozczochrana Ty to juz piszesz jakbys nad Morzem Czerwonym byla, a przeciez masz szanse, ze @ nie przyjdzie :-) Chyba nastepna chce kopa w doopke, hmm? :-D Opamietac sie prosze, raz dwa!!!! Wysyp marcowek jest przeciez, co nie? ;-)

Ostatnia edycja:
nie stać mnie tak co miesiąc nad Morze czerwone jeździć ;-)
aaa tak na wszelki wypadek pytam :D raczej się nie nastawiam na marzec... może to i by było lepiej dla mnie gdyby ten cykl okazał się jednak niepowodzeniem... w marcówkach miałabym takie deja vu ... czy jakkolwiek to się pisze :-)
ciężko by mi chyba było... ale gdyby coś jednak wyszło to bym się ucieszyła bardzo :-)

Lazurowe- nie denerwuj się :)) w Twoim stanie niewskazane to jest :))

Rozczochrana- ja nie używałam wiesiołka nigdy, ale ponoć zwiększa ilość śluzu :) No i racja comiesięczne wczasy nad Morzem Czerwonym mnie też już się znudziły

Lelek te nasze dzieci kochaniutkie są :) zdrówka dla Was :)

trina, kupiłam dla Igorka stolik i 2 krzesełka z Mammuta, dla siebie kołdrę, 2 poduszki, parę ręczników, wazon na kwiaty, wieszaki,jakieś pierdoły do kuchni i połowa mojej pensji poszłaaaaaaaaaa!!!!

rozczochrana no i tak wlasnie trzeba myslec, pozytywnie :tak: W koncu marzec tez jest w roku 2012, a to jest watek Mamusiek 2012, wiec kazdy miesiac jest tu magiczny :-) Mnie tam wszystko jedno kiedy bym rodzila, wazne ze w ogole bym to robila :-D
maja jak nie jak tak :-D:-D
wika to zes zaszalala na zakupach. Jestes lepsza ode mnie :-D Moj stan? Hmm... Przedmiesiaczkowy chyba :-D

Ale ja dzisiaj sie udzielam, az sama sie dziwie :eek::eek: Ale co tam, produkcja musi byc, pelna para, zeby te nieobecne mialy co czytac :-p:-D

Zobacz załącznik 367441Proszę się częstować jagodnikami (jagodziankami- jak zwał, tak zwał, ale ważne że pyszniutkie)). Świeżutkie, dzisiejsze, wyrób mojej mamy :))

Lazurowe- uwierz mi, rzadko zdarzają mi się takie zakupyy!! Dobrze, ze miałam Igora to on nie pozwalał mi za bardzo na szaleństwa, bo musiałam biegać za nim zamiast wrzucać kolejne rzeczy do wozka :)
A stan to raczej CIĄŻOWY :)

Ostatnia edycja:
dobra dziewczyny ja ide spać bo mi niedobrze i czas chyba już ten ciężki dzień zakończyć :D buziaki i spokojnej nocy
a w dniu urodzin Tobie lazurze życze dwie kreski DUŻE :-D

:cool2:

to tak w razie jakbym nie miała okazji pisać bo na telefonie tylko sobie Was czytam :-D
DOBRANOC :D

reklama
Dziec wykapany pies tez. Pati kaszkę nawet nie dopił bo padł w połowie.

Lazurek śliczny jest! Moja to taka wymietolona jest!

Maja - a suknie rozumiem że juz masz?z wszystkim dasz radę zwłaszcza ze mama jest tylko zostanie Ci wdzianko dla młodego. Uwielbiam śluby . Ja byłam bez stresowa panna młoda. Niczym sie nie przejmowałam a teraz co sie ze mnie zrobiło :-)

Lelek zdrówko . Ale masz kochanego synka tak Cię dogladał. Miał sie nim kto zająć?
A teraz przepraszam.
Nie nienawiedze swojej tesciowej! Co za suka!!!:mad::mad::mad:

Do góry