reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

a ja tez lubie wesela 3tygodnie temu bylismy u kumpelki potancowalismy troche a teraz czekamy na nasze,ja lubie wesela bo tak nigdzie nie chodzimy po imprezach po dyskotekach bo oboje kochamy tv i kanape a tak na weselu taka superasna muzyka że sam się tyłek do tańca podrywa:p
lece kochane spac taka dzis zmeczona jestem nawet nie wiem czym ale moze ta pogoda zimno i pada caly dzionek:*i do juterka

reklama
ja mam wesele przyjaciółki w październiku... nie chciałabym się wywinąć... jeśli mi się uda być wtedy w ciąży i będzie wszystko ok to polecę... i przy okazji pobytu w pl zrobie badania a jeśli nie bede w ciąży to tez polecę... ona mnie nigdy nie zawiodła...

a ja tez lubie wesela 3tygodnie temu bylismy u kumpelki potancowalismy troche a teraz czekamy na nasze,ja lubie wesela bo tak nigdzie nie chodzimy po imprezach po dyskotekach bo oboje kochamy tv i kanape a tak na weselu taka superasna muzyka że sam się tyłek do tańca podrywa:p
lece kochane spac taka dzis zmeczona jestem nawet nie wiem czym ale moze ta pogoda zimno i pada caly dzionek:*i do juterka

podpisuje sie pod tym obiema rekami ;-)

Lazurko - głowa do góry, chyba żadnej z nas nie udało się za pierwszym razem, więc nie martw się, za miesiąc na pewno się uda :-)
ja po usg i wszystko OK jest fasolka i serducho bije, kamień z serca normalnie i banan na twarzy :-)
A co do wesel, to ja nie miałam. Braliśmy z M ślub cywilny w ambasadzie w Szwajcarii, gdzie M przebywał i byliśmy tylko my i świadkowie, po był uroczysty obiad w restauracji. Rodzinki dowiedziały się par e mies po fakcie :rofl2: wesele miało być po kościelnym, ale jakoś tak na razie się nie składa

trina super że z fasolinką wsio oki!!!
Maron my chyba na jednych falach nadajemy:):p oby i nam sie udalo tak szybko zafasolkowac jak i wam:)

reklama
wika tutaj : YouTube - ‪Małe tęsknoty cover‬‏ masz nagranie z tego okresu kiedy śpiewałam po weselach... u kolegi w domu nagrane :-) pierwsze i ostatnie no dobra jeszcze w tym samym dniu bylo to: YouTube - ‪Kanał użytkownika vivaevive‬‏ takie moje wygłupy na youtube :D

edit: w trakcie nagrania miałam: aparat na dole i na górze na zębach i na PODNIEBIENIU nie mogłam wymawiać "y" , "u" i "i" i wszystkich takich liter gdzzie trzeba było dotykać podniebienia językiem :D także na początku to wogóle beka była... miałam tydzien żeby sie nauczyc z tym syfem śpiewać i nie załapac zbłazy na weselu a i tak kumple z zespołu ze mnie łacha ciągneli :D

a ja też miałam CYWILNY ale kościelny mamy zamiar brać w dniu Chrztu Świętego naszego dzieciaczka :) tak przy okazji, więc poczekamy :)

trina bardzo się cieszę że z dzieciaczkiem wszystko w porządku!! masz jakieś zdjęcie? :-D

Ostatnia edycja:
Do góry