reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamusie w 2012

wypoczynek pelna para, Mama:tak:

maron, gratki z okazji umowy, no i oczywiscie powodzenia na wizycie

Truskawcia
, no wlasnie na sterydach sa, wiesz, wszystko co natluszcza, pewno oliwki dla dzieci takie tam, moze czysta lanolina, nie wiem, moze zapytaj lekarza przy wizycie
jestem czarownica z wyboru, zawsze szukam alternatywy w naturalnej, efekty kapusty przetestowalam na tacie;-)

reklama
Mama Sówka świetne zdjęcia:) Ale co się stało Bartusiowi w nosek?
Truskawcia i bardzo dobrze, że Cię do pionu ustawiono.:-) Nie dołować się! To rozkaz!
Aaaa wróżb nie ma, bo trzecie oko mi szwankuje przy tej pogodzie;-) A asystentka na zasłużonym urlopie:-)
Maron z pieskiem już wsio ok. Przeszło mu jeszcze tego samego dnia. Juz nawet doszłam do tego co mu zaszkodziło. Mój Demon zjadł sobie radosnie kawałek paneli ściennej:tak: Grzebiemy się ciągle z tym remontem, częśc paneli była zdjęta i się do nich dorwał. Ten pies ma więcej szczęścia niż rozumu.
Gratuluję umowy i podwyżki też oczywiście. I z niecierpliwością czekamy na zdjęcie małego Miłoszka:-D ( takie moje małe życzenie jak dla Liv-oby to był chłopiec:-D)

No jutro idę zrobić betkę, bo znaleźć lab, żeby po południu przyjmowali to masakra, ale udało się:-D

A Bartek wszędzie chce chodzić SAM SAM no i spadł z trzech schodków i zarył o beton, ale tylko zdarte miał:-)

reklama
Do góry