reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

dana a po tych 3 kreskach robilas nastepny test czy nie, bo juz sie zakreciłam

livcia test powtorze w srode, na bete mi sie nie chce isc
a osemki to ja mam wszystkie tylko ta jedna mi sie rozrasta

reklama
Nie wiem, czy jest sens. Nawet jak coś tam było to chyba już nie bedzie. Za bardzo mnie zalewa. Nie wiem z czego musiałaby być ta fasolka, żeby takie cos przetrwała. Nic, w sierpniu porządne badania.
A do roboty i tak się wezmę. Od soboty, a co! Przez cały urlop:-)

Lelek nie robiłam. Z tym testem to było tak, ze od razu wyszły dwie, ale z rozmazaniem w poprzek przez jedną. Stąd te trzy:-D
Po jakimś czasie rozmazanie znikło, zostały tylko dwie piękne. Miałam w planie kupić wczoraj na zakupach jak byliśmy. No ale porwana zostałam nad morze czerwone:tak:

Ostatnia edycja:
hej :)

Mmona jestem jeszcze na urlopie, do czwartku :) A z tymi skurczami to może lepiej to sprawdź... lepiej zapobiegać niż leczyć:tak:

Fiona witaj:)

Bunny daj znać jak u lekarza, lepiej zeby to było uczulenie niż ta grzybica

Dana- przykro mi strasznie z powodu @@@. kurcze, ale nie podoba mi się to co piszesz, niepokojące to trochę jest....zrób koniecznie podstawowe badania
,
Lelek, współczuję bólu zęba...a z tym testem to jak w końcu jest?? Robiłaś drugi i znowu II krechy??? Jezeli tak, to jak dla mnie. nie ma sie co zastanawiać, ewidentnie jesteś w ciąży:tak::tak:

Livastrid biednaś Ty i biedna Linnea:-( Kładź Małą i sama sie drzemnij:tak:

a w Łebie leje.... od rana nic nie robimy... Igor obudził się o 6.00 poszli z M. chwile na plaże, ale wrócilibo zimnica, potem śniadanie, poleniuchowliśmy i Igor teraz drzemie...

hmm no faktycznie dana dziwne, a to co masz to na pewno @? czy krwawienie?

wika lipa z ta pogoda, co nie?

Nie jestem w ciazy bo oba testy nie maja juz tej magicznej kreski, po prostu znikla, wiec daje sobie spokoj do srody

Witajcie:tak:
bylismy z rana na basenie , teraz synek spi:tak:
u nas tez pochmurno , ale do wytrzymania .

Lelek jestem ciekawa co z ta Twoja @... moze sie udało jednak hmmm
Danao idz koniecznie do lekarza i bedziesz miec pewnosc , czy z hormonkami wszytsko ok

reklama
Do góry