reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

lazurcia to, ze przerywasz staranka, nie znaczy, ze nie masz tu z nami pisac:tak: pamietaj, ze nie tylko Ty z jakiegos powodu przerywasz u nas. Pisz z nami, zawsze fajniej, weselej i w ogole

niektore rzeczy szybko sie naprawiaja, na niektore trzeba czasu

na pewno w niedalekiej przyszlosci bedziesz szczesliwa mama, niezaleznie od zaistnialej sytuacji, kochana

daj na luz, idz sie zabawic

reklama
hejj :)

ja na chwilkę, humoru do bani u mnie cd. :((

Lazurek, tulam, odpowiedziałam Ci juz na zamk.

Mmona odpoczywaj ile wlezie :)

Bunny najlepszego z okazji rocznicy :) My za miesiac też będziemy odchodzić trzecią :)

narazie tyle, bo Igor coś tam woła ode mnie... narka :)

Dziewczyny normalnie tak mnie ostatnio głowa pobolewa... mam wrażenie że oszaleję. Tylko na świeżym powietrzu jako tako... M gotuje obiad - makaron razowy z kurczakiem, brokułami, pieczarkami... Córcia w łóżku marudzi, łudzimy się że pośpi z godzinę, a nam się uda w spokoju zjeść obiad. Ale póki co nie zapowiada się, żeby zasnęła...
lazurowe - ja też zrobiłam - jedna krecha ... jestem na siebie wściekła, bo czasu jeszcze trochę, a ja nie wytrzymałam... Ale jakoś mam przeczucie, że nie tym razem...
Czy testy owu mogą wychodzić dodatnie, a owulki w ogóle niet?
liv- racja z tym, że na niektóre rzeczy trzeba poczekać... szkoda, że ja taki niecierpliwiec, wszystko chcę - już już już... A potem buczę, że wszystkim się wszystko udaje, a mnie nie...
mmona- fajnie, że masz możliwość pracy w domu ;-) Oby sensacje szybko minęły...

Cantadeskia, mnie też od kilku dni tak boli, głowa, ze juz sobie poradzić nie mogę... przedwczoraj poszłam spać o 21.00 (gdzie zawsze ide koło 23.00), bo już nie dawałam rady:szok:

Lelek wariacie, GRATULACJE!!!!!!!!! :-D:-D:-D ale sie ciesze :-) cos sie ruszylo w koncu :-)
mmona, trina super, ze u Was wszystko ok i oczywiscie u fasolek :-) :-) mmona moja fasolina tez bardzo ruchliwa i energiczna :-) no i termin z usg, mam tydzien wczesniej :-D tez byciar z niej :-D a sensacje lada tydzien nam przejda :-) u mnie zle bylo w niedziele :tak: ale dalam rade :-) ogolnie na wieczor czuje sie gorzej i bardzo bola mnie krzyze jak juz poloze sie do lozka, a dzis chyba przegielam ze sprzataniem i teraz tez mnie napierniczaja :wściekła/y: ale wytrzymam te 3 dni jeszcze :-)
Powiedzcie , kiedy macie usg genetyczne?? ja mam w ten piatek rano i troche sie stresuje, a z drugiej strony sie ciesze :-) bedziemy mogli dluzej poogladac fasolke :-) i mezus bedzie ze mna ;-)
ewelka zrob, zrob te badania. Ogolnie czesto jest tak, ze jak masz podwyzszona prolaktyne to i TSH nie jest w normie, najlepiej wykluczyc ewentualna hiperprolaktynemie

Wszystkie znaki na ziemi i na niebie wskazują ze dziś mam owu. A tego mojego łosia nie ma. Mam nadzieję ze żołnierzyki z niedzielnych igraszek przetrwały i działają.
Wiecie marzy mi sie dziewczynka, taka mała Oliwka.

Bunny - no na dziewczynkę mogą przetrwać. Tego Ci życzę, skoro dzisiaj ciężko dorwać M.
Mnie się marzy chłopczyk :zawstydzona/y: Imienia nie znam... Ciężko będzie mi wymyślić coś, bo jakoś tak te męskie mi nie odpowiadają :-) Ja coraz większe mam obawy, że się nie udało... Muszę się pozbierać i myśleć o następnym cyklu.

Kochane, to prawda ze forum jest dla mnie odskocznia, ale ciezko mi tez patrzec jak inne maja swoje 2 kreseczki lub juz bawia swoje bejbiki. Ja narazie musze przerwac staranka, gdyz mam problemy osobiste. Mam nadzieje, ze szybko bede mogla byc znowu staraczka i tez cieszyc sie z ciazy.

reklama
co do porodu u mnie to trzeci juz tylko ciecie- dwie cesarki sa bezwzglednym wskazaniem do 3 . A z tym okresem niezachodzenia to nie ma regoly- dwie kolezanki rodzily tak samo jak ja przez ciecie i po 6 miesiacach dostaly zielone swiatlo do staran.Obydwie juz zafasolkowane. Co lekarz to opinia...

Do góry