reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamusie w 2012

ja robilam w 1 ciazy jeden test bobo test i krecha była blada. A w tej 5 testow qucik view i były mocne bardzo

martolinka ja byłam 10 maja u gina to nie widział nic u mnie. Same pecherze i tekst ze na razie o ciazy mam zapomnieć...a tu po 14 dniach przychodzę i bobo fikał :)

reklama
Hej!
Maron śliczny Junior:-)
Lazurowe kobito odzywaj się częściej. Zazdroszczę Kanarów:-) Mam nadzieję, że u Ciebie już tylko coraz lepiej:-)
Dziewczynki powiedzcie mi, bo ja juz wariuję.:szok: Jest szansa, że jestem w ciąży mimo, że miałam @? Jest mi strasznie źle. Nic zjeść nie mogę. Juz wiem co to zgaga ( chyba):-( I ciągle kłuje mnie w brzuchu. Zgłupiałam kompletnie. A @ był niby normalny, ale.... nie bolał mnie brzuch i nie był aż tak obfity jak dotąd.

Moja mama twierdzi, że to mozliwe. Podobno jak była ze mną w ciąży, przez 2 miesiące miała normalnie @.:szok:

Hej!
Maron śliczny Junior:-)
Lazurowe kobito odzywaj się częściej. Zazdroszczę Kanarów:-) Mam nadzieję, że u Ciebie już tylko coraz lepiej:-)
Dziewczynki powiedzcie mi, bo ja juz wariuję.:szok: Jest szansa, że jestem w ciąży mimo, że miałam @? Jest mi strasznie źle. Nic zjeść nie mogę. Juz wiem co to zgaga ( chyba):-( I ciągle kłuje mnie w brzuchu. Zgłupiałam kompletnie. A @ był niby normalny, ale.... nie bolał mnie brzuch i nie był aż tak obfity jak dotąd.

Zdarzają się takie przypadki

Poszłabym chętnie po test. Przestałabym wariować przynajmniej. Ale nie mam siły iść do apteki:-( Może jutro kupię. Wybieramy się do wujka mojego M, to gdzies po drodze wpadnę do jakiejś apteki.

@ trwała tyle ile miała, ale wyjątkowo bezproblemowa była. To się u mnie nie zdarza. Zawsze mam dwa, trzy dni wycięte z zyciorysu. Tym razem nawet się mogłam na weselu bawić:-D W grudniu na weselu mojej przyjaciółki dzięki @ to nawet na krzesle usiedziec nie mogłam:-(

Maron nie chodziło mi o to że już za 3 tyg będzie znała płeć tylko że 3 czas szybko leci i nim się obejrzy juz bedzie wiedziała kogo tam ma:)

reklama
hej :)

jestem wykończona dzisiajszym dniem:-:)-:)-( Igor skończył dzisiaj 1,5 roczku a był tak nieznośny, ze w pewnym momencie myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok:szok: Bożeeee daj mi cierpliwości do własnego dziecka:-D
jedna z sytuacji (a podobnych było dzisaij ze 20:szok::szok:). Igor jest po obiedzie. Patrzy na winogrono i mówi "am".
ja: "chcesz winogronko???"
Igor: "Nie"

Po 5 sekundach

Igor patrząc i pokazując na winogrono ""ammmmmm"
Ja podnosze winogrono z blatu i mu pokazuję "chcesz?"
Igor kręcąc głową "Nieee"

No więc ja odkładam winogrono, a ten w jaki szał wpadł:szok::szok: płacze, rzuca się na podłogę:no::szok::szok: Po chwili sie uspokoił i się pytam:

"chcesz to winogronko"

Igor "yhyyyyy":-D:-D:-D

Noszzzzzzzz rece i cycki opadają:szok:

I z każdą najmniejszą rzeczą dzisaij tak było:szok: jak on wszedł w taki okres to ja osiwieje:szok::szok:

Dana, poleciałaś po ten test!!!!!!!!!!!!!!! &&&& za pomyślny rozwój sytuacji ;-)
Maron, gratuluję siuroczka :-D:-D:-D

Do góry