martolinka
Mama i nie tylko :-)
Witajcie,

Kochana nikt kto tego nie przezył nie zrozumie... ale jestem z Toba mocno !!!!!1
oj taaaak!!! a powiedz jakie to sa teraz "srednie koszty krótkiego tygodniowego wypadu? zdaje sobie sprawe , ze wiele zalezy od cen biletów lotniczych
&&&&&&&&&&&&&&& daj znac !!!!
CZEKAM NA NASTĘPNE ZACIĄŻONE!!!!!!!!!!11
U nas wyztowy weekend a od jutra koniec weekendu bleeeeeeeeeeee
tesc wjechał innemu kierowcy w du...Martolinka a co sie stało samochodzikowi?

lanie jak sie patrzy dla syneczki !!!!!!!!!!!nie chce wiecej czytac takich historiii!!! pilna studentka , matka , kochanka , żona? wiesz co Ci nie wyszło? post powyzejHej forumowe ciotki.
Wpadłam Wam życzyć udanego weekendu !
I usprawiedliwić się że do poniedziałku na pewno mnie nie będzie. Mam doła, nic mi się od 3 lat lat nie udaje. Jestem kompletnie do niczego.

a ja dryfuje po Morzu Czerwonym... podziwiam widoki... wspominam synka (w sumie to miałam taką sobotę... bo dzień dziecka utraconego to ogarniałam wszystkie jego rzeczy które miałam w pudełku pochowane...) i wiecie... zastanawiam sie czy ja chce tego dziecka bo go pragne czy potrzebuje załatać nim tą dziure którą mam w sercu i która tak ogromnie krwawi każdego dnia....
to nie jest tak że ja nie chce dziecka... ale cały czas myśle o Oliverku i nie potrafie skupić się na niczym innym. Może dlatego że rocznica już za miesiąc i przeraża mnie fakt jak szybko ten czas leci.... ja sie czuje jakby ten koszmar wydarzył się wczoraj. *
Kochana nikt kto tego nie przezył nie zrozumie... ale jestem z Toba mocno !!!!!1
martolinka - dobrze pamiętam że do Moskwy na wycieczke chciałąbyś pojechać kiedys?:-)ZAPRASZAM! jak ruchy maleństwa? już coraz mocniejsze?pochwal się brzuszkiem
!
oj taaaak!!! a powiedz jakie to sa teraz "srednie koszty krótkiego tygodniowego wypadu? zdaje sobie sprawe , ze wiele zalezy od cen biletów lotniczych
Trzymajcie proszę kciuki, jutro idziemy do szpitala z Michałkiem, żebyśmy to spokojnie przetrwali, i żeby wyniki było ok
Pozdrowienia i buziaki![]()
&&&&&&&&&&&&&&& daj znac !!!!
CZEKAM NA NASTĘPNE ZACIĄŻONE!!!!!!!!!!11

U nas wyztowy weekend a od jutra koniec weekendu bleeeeeeeeeeee