reklama
livastrid
2010 & 2012
tatum verde ponoc mozna, nie chce wprowadzic w blad, jak pojdziesz do apteki to zapytaj, ja bralam z mala martolinka
aha, Syneczki, po torbieli sladu nie bylo jak poszlam do gina;-)bylam pewna, ze torbiel, bo testy ciazowe moga przy niektorych torbielach wychodzic falszywie dodatnie wg ulotki, ale u mnie byla fasola i sladu po torbieli
aha, Syneczki, po torbieli sladu nie bylo jak poszlam do gina;-)bylam pewna, ze torbiel, bo testy ciazowe moga przy niektorych torbielach wychodzic falszywie dodatnie wg ulotki, ale u mnie byla fasola i sladu po torbieli
Ostatnia edycja:
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Gosiulek , Liv dziękuję
M po drodze w aptece zakupi pewnie oba specyfiki bo musi coś mi pomóc.
Maron , ale plesniowe z pasteryzowanego mleka?
W przysżłym tygodniu powtórzę sobie badanie na toxo dla pewności skoro jeszcze nie przechodziłam

Maron , ale plesniowe z pasteryzowanego mleka?
W przysżłym tygodniu powtórzę sobie badanie na toxo dla pewności skoro jeszcze nie przechodziłam

martolinka
tak robiłam i wyszło na to , ze nie przechodziłam jeszcze więc trzeba być czujnym
Bunny86
mama Patryka i Dominika
Martolinka 1000 lat i wszystkiego najlepszego !!!
Trina Patrycja no Was posłuchałam delikatnie go uryzlam a on co ? podstawil reke zeby go jeszcze raz dziabnąć
. no ale dzis on sam osobiscie mnie jescze nie ugryzl
Patrycja przyznaje sie bez bicia ze Patryk dostal ode mnie klapsa podziałać podziałało ale ja sie z tym strasznie czulam i więcej tego nie zrobie

Syneczki to wez cos na raty i spac to w ciagu miesiaca moze to cos da
. a nie ma czegos np. tabletek by sie torbiel znikla . moja kolezanka z tego co pamietam to miala przy torbieli leczenie farmakologiczne . a co powiedzial lekarz od hormonow bo chyba bylas umowiona wczoraj na 18?
Marolinka kwiaty od meza dostałaś ??? ja mialam urodziny w zeszlym tygodniu a ze moj mezys leniwy do kwiaciarni nie zna drogi to dostalam kase za ktora kupilam sobie ciuchy
.
Maron zazdroszcze tego przepieknego brzusia i gratuluje nowo rozpoczętego trymestru
lubilam zime gdy nie mialam dziecka siedzialam sobie grzecznie w ciepelku a teraz te spacery po zimnie mnie denerwuja. Patryk by mógł siedziec caly dzien na dworze a mnie ciary przechodza brrrrry . no ale co zrobic dziecku kazac sie kisec . musze zabki zacisnac i marznąć
Trina Patrycja no Was posłuchałam delikatnie go uryzlam a on co ? podstawil reke zeby go jeszcze raz dziabnąć

Patrycja przyznaje sie bez bicia ze Patryk dostal ode mnie klapsa podziałać podziałało ale ja sie z tym strasznie czulam i więcej tego nie zrobie

Syneczki to wez cos na raty i spac to w ciagu miesiaca moze to cos da

Marolinka kwiaty od meza dostałaś ??? ja mialam urodziny w zeszlym tygodniu a ze moj mezys leniwy do kwiaciarni nie zna drogi to dostalam kase za ktora kupilam sobie ciuchy

Maron zazdroszcze tego przepieknego brzusia i gratuluje nowo rozpoczętego trymestru
lubilam zime gdy nie mialam dziecka siedzialam sobie grzecznie w ciepelku a teraz te spacery po zimnie mnie denerwuja. Patryk by mógł siedziec caly dzien na dworze a mnie ciary przechodza brrrrry . no ale co zrobic dziecku kazac sie kisec . musze zabki zacisnac i marznąć
Ostatnia edycja:
martolinka
Bunny ja kwiaty dostaje bez okazji aż do obrzydzenia
tak zle i tak nie dobrze .
M dzwonił ze wraca do domu i ma dla mnie cos dobrego i coś ładnego

M dzwonił ze wraca do domu i ma dla mnie cos dobrego i coś ładnego

*PaMinka
Wdrożona(y)
Bunny - to niezly ten twój Patryczek terza będziecie się nawzajem gryżć
poczekaj aż on cię ugryzie i wtedy zastosuj metode 
Ja Mikołajowi tez dałam kilka razy klapsa to nie dość że się poplakał i miałam wyrzuty sumienia to na drugi dzień on mnie uderzył więc ja mu tłumacze że nie można bić że to boli itp. a on mi na to "Ale mama psiecieś ty mi wciolaj klapsa dałaś i mnie teś bolało "
no i od tamtej pory nie dostaje ode mnie klapsow bo jak tu później dziecku tłumaczyć że mamy , kolegów, koleżanek się nie bije
martolinko to pochwal się co dostałaś mój m to chyba myśli że w domu ma kucharke, sprzątaczke, praczke a nie żone bo już dawno nic nie dostalam

Ja Mikołajowi tez dałam kilka razy klapsa to nie dość że się poplakał i miałam wyrzuty sumienia to na drugi dzień on mnie uderzył więc ja mu tłumacze że nie można bić że to boli itp. a on mi na to "Ale mama psiecieś ty mi wciolaj klapsa dałaś i mnie teś bolało "

martolinko to pochwal się co dostałaś mój m to chyba myśli że w domu ma kucharke, sprzątaczke, praczke a nie żone bo już dawno nic nie dostalam

Ostatnia edycja:
Bunny86
mama Patryka i Dominika
Patrycja tak mu sie to gryzienia spodobalo ze chodzi za mna i mi wklada palce do buzi 

.
no nic zostaje tylko tlumaczenie bo cos czuje ze jak zaczniemy sie podgryzac to to sie nigdy nie skonczy
. z tym biciem to czasem nerwy puszczaja tylko ze dziecko szybko zapomina a matka potem sie zadrecza
Martolinka na dalej pochwal sie!!!
hop hop Anaztazja gdzie jestes???
Truskawcia wpadla z jednym postem i uciekala . no jak to to tak ?

no nic zostaje tylko tlumaczenie bo cos czuje ze jak zaczniemy sie podgryzac to to sie nigdy nie skonczy

Martolinka na dalej pochwal sie!!!
hop hop Anaztazja gdzie jestes???
Truskawcia wpadla z jednym postem i uciekala . no jak to to tak ?
reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Bunny my mamy też problem z gryzieniem i biciem...Nic nie skutkuje.Mnie to już wkurza ale nie wiem co robić.Mam nadzieję że jak wszytskie zęby wyjdą to się uspokoi.Mam nadzieję.
Podziel się: