reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z Łodzi

Ech! Ale zazdroszcze spotkania! Ja jutro w pracy... Ale w weekend sie wybieramy do palmiarni a w majowy weekend do Botanika. Kto reflektuje? ;-) :tak: :-D
A my dziś świetowalismy Olkowe urodzinki... Mały wybrał nici, kieliszek :szok: i ksiazeczke :-D i był baaaardzo grzeczny.
Pozdrawiamy z Aleksandrowa!

reklama
Irlandia - najlepsze życzenia z okazji skończenia roczku dla Olka! :)

Widzę po sygnaturce, że marzy Ci się kolejne maleństwo, tak ;-)

Cześć Irlandia.:happy:
Wielkie buziaki dla małego Jubilata!

ricorrenza075.gif

Ja mieszkam naprzeciwko parku Żródliska, więc jak będziesz w Palmiarni, to chętnie się spotkam.. :tak: :-) Daj tylko cynk.. może na gg? Tylko niedziela odpada, bo mam chrzciny siostrzeńca, a mężus jest chrzestnym..

A teraz nowiny:

JESTEM W CIĄŻY! HURRRRA!!!!!:-):-D:laugh2::-p:happy::cool2:

Na podstawie badania lekarz określił ,że to 8-10 tydzień. W środę idę na USG to wtedy poznam bardziej precyzyjne wyniki. W każdym razie wszystko jest oki.

Padiqq ogromne gratulacje! Trzymamy z Olkiem kciuki i życzymy dużo zdrówka dla Was! Troszkę zazdroszczę... :zawstydzona/y: :-( Ja musze zaczekać jeszcze trzy - cztery lata... To termin chyba listopadoo-grudniowy? Ja w następną ciążę bym chciała zajść na zimę żeby na jesieni urodzić. To na wiosnę dzieciątko było już podrośnięte. Ale to i tak póki co odległa przyszłość... :dry: :no: :zawstydzona/y:
Dziękujemy za życzenia! Co do Palmiarni to właśnie w niedzielę się wybieramy. Trochę szkoda Novaczko, że się nie spotkamy, ale mam nadzieję, że jeszcze będzie okazja.
Mało odzywaja się inne Łodzianeczki... Nausea, Ulik, Anetas, Marianeczka, Mamusiaagusia, Agawa - dziewczyny, co z Wami? Anetas, jak się czujesz?
Agawa to już wieki nie zaglądała...

reklama
GRATULUJEMY Z CAŁEGO SERCA.
Nareszcie na forum będzie kolejna mamusia z dwójką dzieciaczków.
Muszę powiedzieć że troche sie tu czułam osamotniona pod tym względem :-) .Moje dwie przyjaciółki również czekają na drugie dzieciątka.
Jedna ma termin na wrzesień, a druga na październik.Ta pierwsza ma córeczkę która w maju skończy 2 latka, a ta druga synka który ma 4 latka.
W kazdym razie czekamy na wszystkie informacje o Tobie i dzieciaczku.

Do góry