reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z Łodzi

Ja kupilam w reservd, i z kolei ja mam problem bo moj biust jest za maly do reszty ciala:-D musialam ja zwezyc w biuscie bo w biodrach jest ok, pojechalam do manufaktury tam sa w sumie wszystki sklepy, teraz sukienki sa w cenach od 100 wzwyrz, zalezy tez w czym gustujesz ja uwielbiam sukienki do kolan a takich teraz jest bardzo duzo, w reservd widzialam spodniczke i do tego bluzke w kolorze starego zlota bardzo fajny kaplecik na wesele niestety moje biodra w tej spodniczce wygladaly jeszcze wieksze takze musialam szukac czegos innego:sick:teraz jeszcze musze kupic buty a z tym tez mam problem bo nosze rozmiar 41 takze jak juz upatrze sobie fajne to nigdy nie ma na mnie rozmiaru

reklama
Ja tez mam problem z obcasami bo mierze 178 cm moj maz takze wiec jak juz zaloze takie buty to jestem od niego troche wyzsza:laugh2:on mowi ze jemu to nieprzeszkadza ale ja sie jakos tak dziwnie czuje

czesc dziewczyny

szczegolnie witam Magdasf1 , kurcze ja tez mieszkam niedaleko bo na pograniczu łodzi i aleksandrowa na zielonym romanowie, i mieszkam w lodzi dopiero od stycznia a pochodze ze sląska!!!!! tak ze mamy troszke ze sobą wspolnego:):tak:

reklama
pewnie ze kojarze, mam w chwałowicach znajomego, a w rybniku moja kolezanka pracuje i codziennie dojezdza z zabrza:tak:kurcze musimy sie kiedys spotkac:-);-)

Do góry