reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z Łodzi

Viki może cię pociesze,że nie jesteś sama.Moja ma półtora roku skończone i nadal budzi się w nocy co 4 godziny na mleko.Jeśli dam jej herbatke,obudzi sie po godzinie.W zeszłe wakacje byliśmy nad morzem i tam cały dzień spędzała na dworzu.Mogłabym rzec ze tam nie jadła w nocy.Dawałam jej o 22 i potem po 5 dopiero. Tutaj jednak po powrocie zaczeła spowrotem jesc.

reklama
Mój Wiktor zaczął spać bez jedzenia w nocy też koło 6 miesiąca, ale on był karmiony butelką. Olek narazie się budzi ale umie dość długo przesypiać bez jedzenia.

Abigail a w której części Łodzi mieszkasz?

Jeśli chodzi o szkołę rodzenia to ja nie chodziłam i jakoś daję radę i urodzić też urodziłam :)

Viki, dokładnie ja też czuję się ograniczona bo z dwójką dzieciaków gdzieś się wybrać to nie takie proste. Do sklepów nie chodzę, tylko na plac zabaw a i tak nie jest latwo.

viki - faktycznie kiepska sytuacja, ale dasz radę bo kto jak nie Ty.

Ja niestety noszę się z pierwszym dzidziusiem i generalnie przerażona choć w sumie staruszka juz jestem :-D
Pozdrawiam serdecznie

witaj grzechotka.

kurcze, ja cały czas szukam kogoś z Retkini chętnych do wspólnych spacerów ale jakoś mi to szukanie nie wychodzi :/

abigaill ja przytakne viki ja nie chodziłam do szkoły rodzenia bo niestety mój mąż nie chciał a samej mi sie nie chciało ale dziewczyny w szpitalu chwaliły zajecia w madurowiczu

kropecka ja niestety z dąbrowy ale też bym kogoś na spacerki z chęcia poznała

takie ogłoszenie
mama grudniowa pozna mamę z dowolnego miesiąca w celach spacerowych chetnie z dąbrowy;-):-D:-D:-D:-D

Kobietkie chetni sie przylacze do posta szukania chetnej na spacerki ciezarowki ze Środmiescia:-D
Dziewczyny czy któraś chodzi do dr Krekory? Jeśli tak może wiecie czy USG jest robione na miejscu podczas wizyty czy nie?

reklama
Viki, kropecka toscie mnie pocieszyly:-D moja Zocha od wrzesnia idzie do przedszkola, wiec jak juz pojawi sie malenstwo to az boje sie pomyslec co to bedzie;-)a jest dosyc daleko i musze zaznaczyc ze nie mam prawa jazdy a maz nie zawsze bedzie mogl ja zawozic...
Ja siedze narazie w domciu, ciagle biore luteine teraz 2 razy dziennie po 2 tabletki i jakies dziwne na nerki ktore tak strasznie mnie bola ze czasami wieczorem mam ochote wyc do ksiezyca...dzisiaj mykam na 20.30 na jakies takie szczegolowe USG i mam malego stresa, jeszcze zostalam sama z Zosia bo M. w Warszawie na szkoleniu juz 3 tydzien...i juz to widze jak wieczorem bedzie wygladac to badanie z moja Zocha:-D

Do góry