reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z Łodzi

Agata! U mnie w tej chwili rozmiarówka 68 -74 na topie. W zasadzie powinien pasować rozmiar 74 , ale wiadomo że rozmiarówka to rzecz umowna i każdy producent swoją tworzy :p. Ja też więc nie pomogę w kwestii ciuszków.

Wybór miejsca spotkania przypadł mi również do gustu. Mieszkam przy ul.Piotrkowskiej i na dobrą sprawę mogę się wybrać na pieszy spacer do parku Poniatowskiego.Trzeba tylko ustalić jakieś konkretne miejsce , bo ten park jest dość rozległy. ;D
Jeśli o mnie chodzi to w grę wchodzą w tygodniu godziny popołudniowe tak około 17 , a w sobotę i w niedzielę jestem bardziej dyspozycyjna.
Niestety należę do mam pracujących. Piszę niestety , bo wolałabym jeszcze posiedzieć z moim skarbem Zuzankowym w domku. Chociaż praca też ma swoje dobre strony i nie myslę tu tylko o pieniążkach. ;D

reklama
Ja czasmi wpadam na wątek Łódzki, rozumiem że mogłabym się także przyłączyć do waszego spotkania zwłaszcza że również jestem rodowitą łodzianką. ::) ::) ::) :) :) :) :) :)

Karolkaz jasne, ze możesz! I inne co tylko czytają też mogą. W końcu to nie tajemnica, gdzie i wogóle. A tak sobie jeszcze pomyślalam, zę jak już ustalimy to można na inne wątki podejśc i ogłosić. Bo znam parę dziewczyn z Łodzi, które tu nie zaglądają, albo rzadko.
To podsumujmy: Park Poniatowskiego, najlepiej w sobotę do południa. To pozostaje ustalić datę i dokładną godzinę, ale to już jak Agawa wróci.
Anetas, jak chcesz to ja Ci pocztą wyślę!

Zuzia tez bierze udział w forum, a co :):):)

125023.jpg

dfsfkfkjfweffsslkkjaswr w we f FDUIO428FHkdfe gkgi jkjfk jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

:D :D :D :D :D :D :D :D

Wracam już we wtorek i bardzo się cieszę na forumowe spotkanie :) - dzięki, że pamiętałyście o mnie :)
Dostosuję się do was - Agusia - mogę was zabrać do pojazdu - tylko foteliki będą potrzebne :)

Buziaki :)

A w Ustce pada :(

Agawa, Ty to wiem, że jesteś w Ustce i przykro mi z powodu deszczu, ale jeścli Cię to pocieszy to w Łodzi tez leje, od czasu do czasu słońce wyjdzie ale temperatura też ledwo 20st osiąga....
ale gdzie reszta?!?!?

Agata B. pisze:
Agawa, Ty to wiem, że jesteś w Ustce i przykro mi z powodu deszczu, ale jeścli Cię to pocieszy to w Łodzi tez leje, od czasu do czasu słońce wyjdzie ale temperatura też ledwo 20st osiąga....
ale gdzie reszta?!?!?
sorki pomyłka to nie tu mialo trafic
;)

reklama
Do góry