reklama
Wisienko i ja 3mam kciuki za Was..obyscie spokojnie dotrwaly do konca chodz to jeszcze kupe czasu:-(buziaki.
Lena powiem Ci ze moje dzieci tez Maja pelno zabawekMaja jeszcze jako tako sie czyms tam zainteresuje ale Kacper oprocz krzeselka i gosienicy reszte ma w powazaniu:-( i tez u nas kroluja lyzki,garnki buty a kolcki lubi ukladac z siostra tzn ona uklada on burzy
Lena powiem Ci ze moje dzieci tez Maja pelno zabawekMaja jeszcze jako tako sie czyms tam zainteresuje ale Kacper oprocz krzeselka i gosienicy reszte ma w powazaniu:-( i tez u nas kroluja lyzki,garnki buty a kolcki lubi ukladac z siostra tzn ona uklada on burzy
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Wisienko i ja 3mam kciuki za Was..obyscie spokojnie dotrwaly do konca chodz to jeszcze kupe czasu:-(buziaki.
Lena powiem Ci ze moje dzieci tez Maja pelno zabawekMaja jeszcze jako tako sie czyms tam zainteresuje ale Kacper oprocz krzeselka i gosienicy reszte ma w powazaniu:-( i tez u nas kroluja lyzki,garnki buty a kolcki lubi ukladac z siostra tzn ona uklada on burzy![]()
hehe
Gosia i Bartek
Fanka BB :)
Wisienka Trzymamy kciuki 
heheTylko wiesz co mi chodzi konkretnie o tą firmę...inne to ona nawet się zabawi a fisher nie bardzo
![]()
no to wniosek jeden nie kupuj ten firmy
Wisienko - słuchaj lekarza. U mnie szyjka zaczęła się skracac od 30 tyg a od 32 miałam rozwarcie na 2 cm ale leżenie i fenoterol (niestety) pozwoliły mi dotrwac do terminu, choc nie było łatwohej dziewczyny wpadłam wam dac znać jak u mnie po wizycie. A więc skraca mi się szyjka niestety i mam zalecone leżenie w duzych ilościach i nospę a w razie dalszych skurczy mam dzwonić to dostanę leki a w najgorszyn wypadku szpital... Trzymajcie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gosia i Bartek
kadia 2 mówię to na swoim przykładzie 
Lenuszka
Mamusia Gajusi
no to wniosek jeden nie kupuj ten firmypoza tym drogie sa:-)wiec i korzysc z tego jest:-)masz oszczedne dziecko.
hehe no fakt
Ale u nas wieje az nie chce mi sie iść spać
kadia2
kadia 2 mówię to na swoim przykładzie![]()
a ja na swoim tez pedagog ;-)
reklama
kadia2
nie wiem co to teraz się dzieje , ja też leciałam na fenoterolu i jeszcze czymś ale nie pamiętam na czym i coraz częściej słyszę co coś się dzieje
trzymam kciuki Wisieńka
trzymam kciuki Wisieńka