reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Wisienko i ja 3mam kciuki za Was..obyscie spokojnie dotrwaly do konca chodz to jeszcze kupe czasu:-(buziaki.
Lena powiem Ci ze moje dzieci tez Maja pelno zabawekMaja jeszcze jako tako sie czyms tam zainteresuje ale Kacper oprocz krzeselka i gosienicy reszte ma w powazaniu:-( i tez u nas kroluja lyzki,garnki buty a kolcki lubi ukladac z siostra tzn ona uklada on burzy:p

Wisienko i ja 3mam kciuki za Was..obyscie spokojnie dotrwaly do konca chodz to jeszcze kupe czasu:-(buziaki.
Lena powiem Ci ze moje dzieci tez Maja pelno zabawekMaja jeszcze jako tako sie czyms tam zainteresuje ale Kacper oprocz krzeselka i gosienicy reszte ma w powazaniu:-( i tez u nas kroluja lyzki,garnki buty a kolcki lubi ukladac z siostra tzn ona uklada on burzy:p

hehe;)Tylko wiesz co mi chodzi konkretnie o tą firmę...inne to ona nawet się zabawi a fisher nie bardzo:(

hej dziewczyny wpadłam wam dac znać jak u mnie po wizycie. A więc skraca mi się szyjka niestety i mam zalecone leżenie w duzych ilościach i nospę a w razie dalszych skurczy mam dzwonić to dostanę leki a w najgorszyn wypadku szpital... Trzymajcie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Wisienko - słuchaj lekarza. U mnie szyjka zaczęła się skracac od 30 tyg a od 32 miałam rozwarcie na 2 cm ale leżenie i fenoterol (niestety) pozwoliły mi dotrwac do terminu, choc nie było łatwo

reklama
nie wiem co to teraz się dzieje , ja też leciałam na fenoterolu i jeszcze czymś ale nie pamiętam na czym i coraz częściej słyszę co coś się dzieje

trzymam kciuki Wisieńka

Do góry