wiolka23
Fanka BB :)
Dziekuje wam bardzo jakoś musimy dać rade we wrześniu czeka nas operacja na kręgosłup i tak teraz jej rzadko kręgoslup operuja bo po ostatniej operacjii było ciężko i lekarze sami sie bali choelrnie sie tej operacjii boje całe plecki ma biedna wtedy ścięte czasami sobie myśle ze nie ma sprawiedliwości jak jeżdże z nią po tych szpitalach i widze ile cierpi ale robie to po to żeby jej pomóc chociaż ostatnio o malo jej niestraciliśmy i mialam nieziemskie wyrzuty sumienia że ją na blok posłałam ciężkie to nasze życie ale co zrobić Noukie za was też trzymam kciuki. Macie tu link do darmowych próbek dla dzieci https://www.johnsonsbaby.com.pl/products,zamow.html

Vivienne-Nastka sie urodziła z rozszczepem kręgosłupa wodogłowiem ma krótszą nóżke serce po prawej stronie skolioze ale jest śliczna mądra na moim profilu mam jej zdjęcie nie wygląda na chorą jest całym moim swiatem nie chodzi ale jakoś sobie radzimy umacniamy ją w tym ze pomimo wszystko może osiągnąć wszystko jest niesamowicie inteligentna zaczęła mówić jak miala roczek i do dzis jej zostało,kiedy mam gorsze dni to ona mnie pociesza i mi mówi że nikt nam nie obiecywał że będzie łatwo Joanna-mam nadzieje że to tylko dziś kochana masz gorszy dzień i ci to szybciutko minie