reklama

Mamuski grudniowe

Nathani u mnie to samo:zawstydzona/y: we wtorek odstawilam tabletki, a od czwartku wieczor wszystkie objawy mdlosci i tego posmaku wrocily jedynie co to nie wymiotuj,e ale jak znowu bedzie mnie tak wywaracalo jak tydzien temu to wezme znowu tabsy;-)

reklama
4madlen, gratuluje synusia... :) siusiaki sa fajne hehhe
nathani, jeszcze tylko 2-3 tyg i mdlości przejdą ...no niestety takie uroki ciąży ... za pare tyg bedziesz sie nia cieszyła.

a ja dzisiaj stanełam na wadze i zobaczyłam 3 kg na minusie w ciągu 4 dni ...szok bo do tej pory ciezko było mi zrzucić 2 kg przed ciąża hehehe ... mdłosci nie mam i jem normalnie ...bede musiała o tym koniecznie powiedziec gin...moze anemia sie nasiliła no nie wiem oby nie.

Witam się i ja. Za oknami szaro i ponuro tak jak i u mnie w relacjach z mężem. Nadal ciche dni...
U mnie waga stoi, ani do przodu ani do tyłu i tak od kilkunastu dni. Martwię sie troszke bo nie wiem czy tam Maluszek żyje i rosnie...a do usg jeszcze 9 dni...
Dzisiaj wybieram się z córka na zakupy i do kina. Wczoraj byłam w GAP-ie i mierzyłam spodnie ciążowe ale nie zdecydowałam sie na kupno. Chyba za wcześnie a może nie? Czy któras już zrobiła taki zakup?
4madlen cudne wieści i gratuluje syneczka:tak:
nathani
jeszcze troszkę i bedzie lepiej, trzymaj sie kochana...

4madlen- świetne wiesci- gratulacje!! Ja USG mam w pn :))

Ja zakupow ciazawych jesznie nie robie, narazie mieszcze sie w swoje ciuchy, chociaz brzuszek to mam juz spory :) musze zdj. zrobic :D

Mi w dżinsach już za ciasno, niby się mieszczę ale wtedy ucisk zawsze prowadzi do nudności. Jak była ładna pogoda to miałam spodnie na siebie idealne, w ogóle na cieplejsze dni mam i spodenki i legginsy, ale tak jak teraz to mam problem...
Jakie to są legginsy ciążowe? Takie bawełniane cienkie czy coś innego?

Od początku ciąży przybyło mi 2 kg, w tym 1,5 od 9 maja. Zobaczymy, co będzie dalej... Z bluzkami/tunikami sobie radzę, gorzej właśnie ze spodniami, typowo ciążowe są jeszcze za duże, ale moje własne już uwierają.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry