reklama

Mamuski grudniowe

reklama
madlen 79 usg mam mieć 24 lipca nie mogę doczekać. mam nadzieję że nadepnięcie przez sarę nie dało skutków ubocznych na dzidzię
vieviene trzymam za udane poszukiwania
fiolka pojechałaś :-pja w takim razie też już babcia hihihih dziecko małe nas odmłodzi;-)

Hej dziewczyny :-) musze przyznac, ze Was nadrobilam ze wszystkim ale taki natlok infirmacji, ze nie chce niczego pomylic:sorry2: Zazdroszcze Wam wszystkim urlopow..ja niestety o tym musze zapomniec bo chcialabym oszczedzac dni wolne na koncowke ciazy zeby nie musiec pracowacdo konca lub jak bedzie dzidzia i moze wtedy wreszcie pojedziemy do Pl na dluzej niz na tydz a moze na miesiac moze 2 ale narazie to tak daleko, ze az nierealne:-( Bylam w Pl w pierwszym trymestrze ale jechalismy ponad 24 h i juz na to sie nie pisze a samolotem teraz sie boje ze cos moglo by sie stac z dzidzia... wiem straszek jestem:-p
Ostatnie 2 dni to jedna wielka depresja w moim wykonaniu byla tylko chodzilam i plakalam, masakra jakas!!
Musze Wam sie pochwalic, ze dzis pierwszy raz widzialam na skorze jak maluch szalal w brzuszku od razu zalaczyla mi sie taka dawka pozytywnej energii, ze moglabym oswietlic nia chyba cala Warszawe hahah
Niezapomniane i wspaniale uczucie:-) a za tydzien o tej porze powinnam sie Wam pochwalic juz czy bedzie chlopiec czy dziewczynka - trzymajcie kciuki aby moj maly lobuz sie ujawnil:-D

Dzień doberek:-) u MNIE SŁONECZNIE WIĘC NAWET CHĘTNIE WYRUSZAM Z DOMU. Śniadanko w brzuszku, samopoczucie ok i jak narazie pełen optymizm:-)
Wczoraj wieczorem tak mi Maluszek skakał, że zamiast iść spać to leżałam jak wariat do północy roskoszując się tymi kopniaczkami...cudnie...
Vivienne a kredyt hipoteczny, czyli pod zastaw mieszkania które kupicie?
Fiolka to faktycznie stara babcia z Ciebie;-) Przy Tobie to ja -lepiej nie mówić:-)

Miłego dnia Brzuchatki:-D

Witajcie mamuśki:) mąż mi zniknął: wstałam i go nie ma... Szlaja się już gdzieś od samego rana :sorry: A dzis w planach ukiszenie i zakonserwowanie ogórów... Zobaczymy co mi z tego wyjdzie:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry