reklama

Mamuski grudniowe

Witam sie po śniadaniu I z kawką:-)
Wczorajszy wypad mogłam sobie odpuścić...
Nie ma to jak zwracać w obcym kibelku :-D
I zauważyłam, że zwracam jak mnie głowa boli... Ale nie wiem od czego mnie boli.
Na 25 zarejestrowałam się na kontrolna wizyte u gina. Znaczy mnie wcisną :-)
Nie mam siły dziś...
A wczoraj jak siedziałam w tej rejestracji to poczułąm jak Ksawier (wkońcu) porządnie mnie kopnoł :-p @ kopnięcia i cisza do dziś...
Ide, bo Małą chce "katon metłolk" :-D

reklama
dzien dobry wszystkim

Jestem dzisiaj lekko zdenerwowana, bo moja siostra ma dzisiaj cesarke i wyczekuje wiesci ...

Joanna Z gratuluje 20-tygodnia ¡!!
Karolar85 witaj w klubie grudniowek
Vivienne trzymam kciuki zebyscie znalezli cos fajnego. My tez szukamy domu, narazie patrzymy co jest na sprzedaz. Kilka dni temu znalezlismy jeden fajny, zobaczymy jak sie sprawy rozwina. A jak nic nie znajdziemy to zaczniemy rozgladac sie za czyms do wynajecia.

Dzien dobry dziewczyny :-) jak pomyslalam, ze moge tu zajrzec i poczytac mam usmiech na buzi. Kobietki to jednak nie maz jaki wspanialy by nie byl... stara sie rozumiec ale nie wie co czujemy. Ciesze sie, ze tak milo mnie tu powitalyscie... dziekuje.

hej dziewczyny, my tez szukamy domku, ale do wynajecia poki co. Ceny sa u nas szokujace, a ludzie badziew wystawiaja i chca £700-800 za miesiac plus rachunki! Szukamy juz kilka tygodni,....Anglicy maja specyficzne gusta jesli chodzi o domy, zawalaja sobie pol ogrodu tzw conservatory, ktore przez pol roku stoi w zasadzie nieuzywane. Ale wylewaja beton w ogorodkach, zeby nie trzebabylo o to dbac....no i te pol-pokoje mnie dobijaja! ogloszenie jest ze 3 sypialniany dom, a tak naprawde sypialnie sa dwie i jeden pokoj wielkosci lazienki....straszne

mummy, ja rowniez szukam mieszkania w tej chwili wynajmujemy pokoj u znajomego wiec jest i malo ludzi i bardzo spokojnie. A myslalas o tym by zlozyc podanie o mieszkanie kobieta w ciazy w uk ma prawo do ubiegania sie o mieszkanie socjalne. Oczywiscie sprawdzaja sytuacje w jakiej sie mieszka.

juz kiedys o tym myslelismy, przy pierwszej ciazy, ale i tak bysmy tego nie dostali ze wzgledu na zbyt wysoki dochod, tu najlepiej by bylo nie pracowac - wtedy dostaniesz wszystko. Poza tym council houses sa bardzo czesto na niezbyt dobrych dzielnicach, a dla nas okolica jest wazna, szczegolnie teraz gdy bedziemy miec dwojeczke maluszkow, no i stan tych domow tez czesto wiele pozostawia do zyczenia, chociaz sa te z housing associations, ktore sa czasem nawet nowe, ale za to w niezbyt dobrych miejscach.....

Dziewczyny natknelam sie wlansie na takie zdjecia, niesamowite to jest hak sie dzidzia w brzuszku rozwija:
http://www.feminil.babyonline.pl/ciaza_i_porod_ciaza_galeria.html?galg_id=1612
moze juz to widzialyscie...

moj brat ma dwojke synow i dostal takie mieszkanie, owszem nie bylo piekne ( chociaz teraz po dopieszczeniu jest bardzo ladne ) a okolica jest bardzo spokojna. A zdjecia sa niesamowite :-)

reklama
Nathani no pewnie ,ze cora nie chciala..a bylas pozniej u gina ?
Mummy nas tez czeka przeprowadzka..nie chcemy zmieniac dzielnicy,bo smyki maja tutaj szkole,ale ceny u nas kosmiczne..a mieszkania wcale nie sa warte tej ceny..a jak juz jest cos lepszego,to cena idzie w gore..:wściekła/y:
mam nadzieje,ze znajdziemy cos fajnego i niedrogiego..;-)
a moje leniwe dziecko wczoraj tak szalalo,ze czulam je z kazdej strony brzucha..to reka,to noga..a pozniej cos twradego..jakby mala glowka..ja nie wiem co ono wczoraj wyprawialo..:-D,chcialam juz isc spac ale mojemu dziecku sie nie chialo..a ciezko zasnac,jak tak szaleje..:-Ddopiero jak sie uspokoilo,moglam zasnac ;-)
zab mnie boli...:wściekła/y:a watpie,ze zrobia mi wizyte przed wyjazdem,bo terminy sa dlugie..jutro bede w poblizu,to zapytam..i oby mnie przyjeli,bo bol zeba to nic fajnego..szczegolnie w ciazy,kiedy nie mozna wszystkiego brac..:-(
i jeszcze jakis dol mnie dopadl..kilka dni bez deszczu,a dzisiaj pada..:wściekła/y:,a mialam isc po buty dla siebie i mlodego..,no nic..na razie siedzimy wdomu..moze pozniej przestanie,to skoczymy ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry