reklama

Mamuski grudniowe

Clodi super że Maluch dał znać, wiem, co przeżywałaś, moja mi takie numery często robi :sorry2: Najgorzej jak w nocy bo się wtedy nijak nie wysypiam. No ale już dobrze, dobrze. Koniec stresu na dziś :tak:

reklama
Muffy to sobie tak bedziemy razem marudzic:cool2: ja nawet zwolnienia do pracy na te twardnienia nie dostalam:sorry::sorry: dzis mi tez sporo dokuczaly az sie w wannie polozylam i moczylam i moczylam;-) trzymam kciuki za wizyte;-)

Clodi no to fajnie ze dal znac;-) moje wczoraj tak brykalo, ze az sie balam czy ok, a dzis juz bardziej spokojnie;-)

Ania masz racje 12 zeta to nie stowka:tak::tak::tak: tez bym sie skusila;-)

Clodi widzisz, nie ma to jak szturchaniec od maleństwa ;-) To tak jak by powiedział: wyluzuj mamuśka, pospać sobie nie można? :-D
Mój ancymon wieczornie jest b. aktywny i oczywiście w nocy :sorry2: Najfajniejsze są te "głaszcząco-przesuwające się ruchy - UWIELBIAM JE :rolleyes:
Ania ja też przymierzam się do rundki po ciuchlandach :tak: Chłodnawo się pomału zaczyna robić, więc trza się w jakieś longi i sweterki zaopatrzyć. A i dla dzieciorków też by się parę rzeczy przydało :happy2:
Fiolka współczuję sąsiada. My swojego będziemy znosić jeszcze tylko przez m-c, potem przeprowadzka. Ale to "przywilej" wynajmu. Kupując mieszkanko w bloku nie mamy wyboru co do sąsiedztwa. Z resztą, chyba tylko na odludziu jest :dry:

madlen79 ja mam te kurcze, szczególnie rano zanim wstanę mnie łapią:dry: Zaczęłam łykać magnez i potas i trochę jakby mniejsze są, więc chyba pomaga:tak:
Dobrej nocki wszystkim :happy2:

Ostatnia edycja:
zagladam wieczorowa pora,bo wczensiej nie bylo czasu :sorry2:
fiolka wspolczuje ..
clodi pamietaj,ze jak ty jestes w duzym ruchu,to maluszka usypiasz i wtedy jest spokojny..ja wiem ze to stresuje..ale jak tylko sie wyciszysz,to bedzi edawal znac ;-)
muffy &&&& zaciskam ,bedzie dobrze ;-)
aniu roznica w cenie spora ,a to ze zlumpa no i co ztego,wypierzesz po swojemu i beda jak nowe ;-)
ja ostatnio w lumpie kupilam 4bodziaki..a wkoncu pan dal mi je za darmo..szkoda,ze nie bylo wiecej :-D
ja jutro tez mam wizyte..3majcie kciuki,zeby p.ciala nie urosly..a przy najmniej nie za duzo..no i zeby na usg wsio bylo dobrze..teraz to denerwuje sie kazdym tyg.zeby dziecko nie mialo anemii..
spokojnej nocki :tak:
a mam jeszcze pyt.ma ktoras z was skurcze lydek ?? jesli tak ,to bierzecie cos na to ??

Dień dobry:-)

madlrn79
- magnez ja łykam ten chela mag mama, trzymam za wizytę:tak:
Leniwam koszmar miałam w związku ze szkołą Julci jej podświadomie ciągle o tym myślę i potem też śnie. Dziś młode idą do cyrku moi rodzice zaproponowali że je wezmą.
Co do imienie dalej dwie opcje Hania albo Lena

Dziendobry...

Nathani
narazie jestem jeszcze na urlopie, wiec zwolnienie narazie niepotrzebne;-) wracam do pracy 17 wrzesnia i wtedy mam tez wizyte u gina, jak dalej beda mnie tak meczyc te skurcze to bez zwolnienia z gabinetu nie wyjde;-)

U mnie propozycji na imie brak:baffled:

Madlen ja tez pije mg i to duza dawke:tak:&&&&&&& za wizyte

Ostatnia edycja:
Witam się z rana
madlen ja teraz nie mam kurczy łydek, ale miałam straszne w poprzedniej ciąży. nie lubię brać lekarstw więc doktor zaleciła jogurty naturalne (nie owocowe) i sok pomidorowy. Pomogło! Jedz produkty z dużą ilościa magnezu lub łykaj magnez.

Dzień dobry z rana:-)
Słoneczko za oknem świeci więc i samopoczucie lepsze. Zaraz zmykam do pracy. Jeszcze 2 m-ce i idę na wolne. Od dzisiaj jeszcze 105 dni do cesarki:tak:
My imiona mamy juz na 100% wybrane i będzie Dorian Tymoteusz:-)

Miłego dnia Kochane a za wizytujące trzymam &&&&&&&!!!

reklama
Witam się i ja :)
Biorę magne b6 i no spę na skurcze... tylko mi nie łydki sdię kurczą tylko stawia mi się macica... Nie zdziwię się jak znowu wyląduje na Cordafenie...
Teraz mnie trochę mniej bo za 2,5 tyg. mam 2 egz i muszę się przygotować:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry