reklama

Mamuski grudniowe

Witam sie porannie...dla mnie to poranek :-) Ja na szczescie zadnych skurczy nie mam, ale przed wczoraj strasznie bolal mnie prawy bok i nie mam pojecia czy to byly nerki czy jajnik, ale jak sie polozylam po pracy to az do kostki mi promieniowalo, przeszlo nad ranem.
Czuje sie ogolnie dobrze, tylko troche zmeczona bo wiadomo nocki, nie moge sie doczekac wyjazdu, mam nadzieje ze bedzie ladna pogoda i wszystkich lekarzy ogarne w 2 gora 3 dni a potem bedziemy odpoczywac, a no i jeszcze zakupki dla drugiego dzidziusia i dla Majki tez musze kupic pizamki, ale chcialabym takie pajacyki bez stopek, bo Majcia sie w nocy odkrywa i boje sie ze marznie w plecki jak ma dwuczesciowa.

reklama
Cześć brzuchatki :)
nathani cieszę się razem z Tobą z powodu śnieżki :-)

ja dziś odwiozłam koleżankę na dworzec i zajrzałam do mamy... wczoraj miałam urodziny i sie rodzina zjechała... atmosfera była jak zwykle beznadziejna (bo siostra z ojcem skłócona). Ogólenie nie robię nigdy imprez ale miło jak najbliżsi pamiętają... moja siostra zrobiła mi taki tort ze swoją córą (bo ona robi takie artystyczne). Prawda że cudny? :)
IMG_0359.jpg

Gdyby nie moja koleżanka którą zagadywali wszyscy to byłoby bardzo drętwo... ale na szczęście ona z każdym ma o czym rozmawiać i przetrwaliśmy ten wieczór ;)
W nocy się nie wyspałam znowu... moje kosci odmawiają posłuszeństwa i żadna pozycja do spania nie była dobra... coś czuje że jednak skonczy sie cesarką :baffled:

Miłego dnia :-D

Hej ho :)

U nas piękne słońce, 25 st., myślimy nad spacerem i zakupy na koniec. Ale boli mnie jeszcze łydka, ostatnio co noc łapie mnie skurcz, boli jak diabli. Łykam i potas 3x dziennie i magnez i mam nadzieję, że pomaga, bo jakbym miała mieć to cholerstwo co noc to dziękuję. Rzadko mi się zdarza ale jak się już zdarzy to oj...

Fiolka, co to jest 5 razy w nocy do WC... Ja wstaję raz czy dwa na godzinę, choć przyznaję że dzisiejszej nocy miałam spokój od 2.30 do 6.30! Chyba mój rekord.

Kajcia ja też od większego wysiłku mam twardy brzucho, wczoraj np. umyłam kabinę prysznicową to do wieczora czułam brzuch jakoś nieswojo.

madlen
tort boski!!! Jak smakował?:>

viv malinowy :) moja siostra rabi pyszne te torty bo nie są za słodkie, wszytskie skłądniki naturalne poza tą masą zewnętrzną, ale jej nigdy nie jem bo to cukrowe i niedobre ;-) więc jakby ktoś z rodzinki chciał jakieś arcydzieło to możesz moją siostrę polecać bo robi też dla obcych :)

Dziewczyny walczę z kurzajką na stopie... przeczytałam gdzieś że dobrym sposobem jest skórka z cytryny namoczona w occie... przykładam sobie juz 3 dzień i zaczyna mnie ona boleć, tzn. tak piec... i nie wiem czy to zaczyna działać czy wręcz przeciwnie... Może Wy macie jakies sprawdzone sposoby dozwolone w naszym stanie?

4madlen tort cudny :-) I spóźnione najlepsze życzenia :-)
Nathani fajnie, że Śnieżka zostaje
Eta ty się ciesz, że żadnych skurczy nie masz, chociaż czasami jest tak, że one są, ale my tego nie czujemy. Ja w poprzedniej ciąży nic o nich nie wiedziałam, a wyszły na ktg i od razu mi kroplówkę z magnezem podłączali
Ciril Cordafen jest już podobno wycofany :wściekła/y: A szkoda, bo też go brałam w poprzedniej ciąży i miałam zero skutków ubocznych, a teraz po tym Fenoterolu to serce kołacze jak szalone, zadyszka po byle wejściu po schodach :-(

4madlen tort cudniasty,na kurzajkę nie pomogę ,kiedyś miałam ale usunęłam u kosmetyczki. Własnie moze ja usuń ???

U nas też dzisiaj cieplutko... dzisiaj byłam u ginki relacja z w wizyty wiadomo gdzie.
Jutro diabetolog... no i najwazniejsze schudłam 1,6kg ... czyli mam 5,5 na plusie to połowa mniej niż z Alanem

4madlen a gdzie ją znaleźć? :>
Może się kiedy przyda, kto wie :) Może na chrzciny, albo co :D Drogie takie cuda?

Sposobów na kurzajki nie znam, bo nigdy tego nie miałam.

Dziewczny - powiedzcie mi co myslicie o wyprawie na sylwestra - to będzie 6 miesiąc ? Wybieramy się w góry, ja czuję na razie dobrze, ale nie wiem co robić, bo już musimy zaklepać co trzeba, a szkoda byłoby, żeby potem przepadło...

zalezy jak sie bedziesz czula, w 6 miesiacu jeszcze nie jest tak zle, ja teraz bede w 23 tyg, leciala na urlop do Polski, a czuje sie w miare dobrze. Ja bym zaklepala wyjazd i korzystala poki jeszcze dzidziusia nie ma :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry