Witam sie porannie...dla mnie to poranek :-) Ja na szczescie zadnych skurczy nie mam, ale przed wczoraj strasznie bolal mnie prawy bok i nie mam pojecia czy to byly nerki czy jajnik, ale jak sie polozylam po pracy to az do kostki mi promieniowalo, przeszlo nad ranem.
Czuje sie ogolnie dobrze, tylko troche zmeczona bo wiadomo nocki, nie moge sie doczekac wyjazdu, mam nadzieje ze bedzie ladna pogoda i wszystkich lekarzy ogarne w 2 gora 3 dni a potem bedziemy odpoczywac, a no i jeszcze zakupki dla drugiego dzidziusia i dla Majki tez musze kupic pizamki, ale chcialabym takie pajacyki bez stopek, bo Majcia sie w nocy odkrywa i boje sie ze marznie w plecki jak ma dwuczesciowa.
Czuje sie ogolnie dobrze, tylko troche zmeczona bo wiadomo nocki, nie moge sie doczekac wyjazdu, mam nadzieje ze bedzie ladna pogoda i wszystkich lekarzy ogarne w 2 gora 3 dni a potem bedziemy odpoczywac, a no i jeszcze zakupki dla drugiego dzidziusia i dla Majki tez musze kupic pizamki, ale chcialabym takie pajacyki bez stopek, bo Majcia sie w nocy odkrywa i boje sie ze marznie w plecki jak ma dwuczesciowa.

A szkoda, bo też go brałam w poprzedniej ciąży i miałam zero skutków ubocznych, a teraz po tym Fenoterolu to serce kołacze jak szalone, zadyszka po byle wejściu po schodach :-(