reklama

Mamuski grudniowe

Hej, u mnie też ładnie, choć tylko 15 stopni narazie :happy2:
Pomidory pomagają, bo mają właśnie potasu sporo :tak:
Kciukasy &&& trzymam za wizytujące dzisiaj, samych dobrych wiadomości i uroczych zdjęć :happy2:

reklama
zagladam z kawulcem,co by sie obudzic i zaraz budze synka,bo corcia juz na nogach :szok: ,szykujemy sie i lecimy do szpitala
dobrze,ze nie pada..,a pozniej na zakupy,bo to ostatni dzwonek,zeby kupic smykom buty i spodnie do szkoly ,a dla corci jeszcze spodniczke..
cala ja ,wszystko na ostatna chwile..u mnie to sie chyba nigdy nie zmieni :zawstydzona/y::-D
nathani moja corcia wtym roku ma ostatnia klase szkoly podstawowej..i ja juz od jakiegos czasu przezywam..jak to wszystko bedzie..teraz przed nia egzaminy..:szok:
za chwile szukanie mieszkania,przeprowadzka..nim sie obejrze,to zaczne rodzic..ten czas tak szybko ucieka...
i dzieki za rade ,co do skurczy..bo czesto wnocy,jak zmieniam pozycje to mnie lapia...,w dzien jakos jest dobrze..ale najgorzej wnocy..

nathani ja na szczescie wyprawki robic nie musze,bo tutaj szkola wszystko daje ;-)
jedynie mundurek,plecak,lunchbox,buty na w-f i to wsio..teraz dla corki musialam troche rzeczy kupic ale to linijka,olowki,dlugopisy,pioro kulkowe,gumka i takie tam rzeczy..ale to juz kupilismy wczesniej

Cześć dziewczyny

Ja dzisiaj jakoś kiepsko się czuje, spać mi się chce i ogólnie jakaś osłabiona jestem. Jutro odbieram wyniki a w piątek do gina mam nadzieje że wszystko będzie ok

Ania no i super :-) ja upolowałam za 15 z internetu :P Przydały by się jeszcze ale coś już nie mogę trafić

Madlen79 trzymam kciuki i daj znac po ;)
Mnie łydki chwyciły jakos 2 razy na razie :sorry2:
ale nic nie biorę wyniki mam super ciekawe jak te dzisiejsze wyjdą

Witam się z drożdżówkami, malinkami i kawką :-D
Byłam dziś zrobić mocz i morfologię, ale mnie żyła boli :dry:
Kurcze martwią mnie trochę te bóle brzucha moje Tak jak by mi nie mogło już odpuścić...
W nocy to obydwa boki mnie już bolą... przewracam się chyba sto razy, plus wizyta w wc chyba z 5 razy:no:

Pozdrawiam

cześc ciężarne kobietki :) od kiedy macie te "skurcze" ja nic nie mam... mały miął rano czkawkę tylko.. teraz śpi.. własnie zjadłam śniadanie gadam do niego by sie obudził na śniadanie ale jakoś mnie nie słucha hehe :) ja łykam tylko Femibion Natal 2, nic więcej. Wstałam z godz temu i sie obudzić nie mogę ;/ w nocy sobie miejsca nie mogłam znajśc tylko lewa, prawa i plecy itd
robiłam ost ja krzywa cukrową, i patrzyłam na wyniki jestem w normie wiec nie mam cukrzycy :) w moczu coś wyszło ale nie panikuje jeszcze wyniki cytologi dzisiaj powinny być. W pon ide na wizytę juz sie doczekać nie mogę miesiąc już nie byłam i mi tęskno na USG :)

reklama
Witajcie, ja zauwazyłam że mi brzuch twardnieje jak sie troche ponachylam- poodkurzam itp ;/ nie zdarza się to często i nic mnie wtedy nie boli ;/ lekarz w czwartek stwierdził że mam infekcje i kazał brać gyno-femidazol tylko po nim strasznie mnie piecze ;/ oprócz tego biorę femibion i biofer. Tak poza tym to rośniemy, kopiemy i się objadamy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry