reklama

Mamuski grudniowe

reklama
bulkaasia kurtka fajna, a ciepla czy taka bardziej na jesien? Ja obecnie chodze w plaszczyku ktorego nie dopinam ale wlasnie tez chce cos kupic na te ostatnie miesiace. Nie wiem tylko co i gdzie ale wiem ze nie chce placic zbyt duzo bo mam nadzieje ze kolo lutego wskocze juz w swoja stara kurtke. Chce napewno cos cieplejszego jak juz, takiego bardziej na zime. W piatek wybieram sie do primark, znajoma mowila ze sa juz kurtki na zime, chcialam tez sprawdzic matalan ale jeszcze nic nie maja, koelzanka byla w ciazy w poprzednia zime i kupila tak fajna kurtke za niecale £20. To nawet nie byla ciazowa tylko taka rozszerzana. A spodobala mi sie tez ta w new look tylko cena nie bardzo, bo to w sumie tylko na pare miesiecy, a wiecej ciaz nie planuje ;-)
Maternity Navy Blue Quilted Jacket

mummy ona taka typowo jesienna, cieniutka ale wiesz jakie tutaj w uk są zimy;-) Pod nią ciepły sweterek i śmigam. Oglądałam na ebayu kurtki ale tak bez mierzenia to sama nie wiem.

Ja w zeszłym roku kupiłam kurtke zimową taką "rosnącą" mam nadzieję że z brzuszkiem jeszcze się w nią wcisnę bo płaszczyk spróbuje zabrać od mamy, bo sobie kupiła taki rozkloszowany :)

ankka nic nie słyszałam o wycofaniu cordafenu:baffled: tym bardziej mnie to niepokoi, że przy cukrzycy nie można stosować fenoterolu z isoptinem, bo podwyższa poziom glukozy we krwi:baffled:

Mój lekarz jeszcze zwleka z przepisaniem inwazyjnych leków, bo uznaje, że można je podawać od 26 tc, więc na tę chwilę jadę na no spie i luteinie dowcipnie...

reklama
Cze dziewuszki,
my po badaniach i jest tak sobie... pisalam na watku badan.

Ciril- cordafen wycofali w pl. U nas mozna go dostac, ale tu na skurcze nik nic nie daje. Bo oni mowia, ze kazda z nas ma je od poczatku ciazy, tylko niektore babeczki je czuja a inne nie. Ja mam skurcze- bolesne od 18 tygodnia, macica caly czas napieta. Ostatnio przez 3 dni mialam ich po 21 dziennie. Dzis badanie szyjki wykazalo ze ma ona 37 mm. Dziewczyny pijcie duzo plynow 2-3 litry dziennie i bierzcie mg i potas. Luteina tez podobno trzyma szyjke ja biore 3x1.

Bulkasia- super kurtka! ja mam swoja parke juz 2 rok, nosze ja praktycznie do wszystkiego i mysle ze sie w nia jeszcze zmieszcze hehe a na listopad mam taki plaszczyk coccon :-)

Nathani, madlen-chyba mocno te kciuki trzymalyscie bo szyja ma 37mm :tak::-D dzieki dziewczyny ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry