LilithGoth
Fanka BB :)
Nie no dziewczyny Was nadrobić to jest jakaś masakra...trzeba siedzieć z samego rana na forum i na bieżąco śledzić posty hehheeh.
Ja dzisiaj raniutko odwiozłam Rafała i jego kumpla na dworzec i pojechali sobie nad morze na to nieszczęsne zgrupowanie sędziów. W miedzy czasie zaszłąm na taki tobruk zobaczyć co jest ciekawego...o dziwko same wyprzedaże i tzeba bedzie sie wybrać w przyszłym tygodniu moze jakąś kurteczke na zime sobie wciągne.
Wracając zajechałam do lumpka z ciekawości czy bedą kurtki ciążowe ale ie było...za to kupiłam malutkiej ciuszki 5 szt za 22zł wszystko w tym zimowy kombinezon roz,56.
Po powrocie do domu wziełam sie za sprzątanie ... wczoraj z R kupiliśmy okazyjnie komode za 100zł, mąż wziął ją tylko do salonu wstawił to wiec ja dzisiaj po generalnym sprzątaniu wstawiłam ją do sypialni ... i kącik niemowlęcy prawie gotowy ...tylko wiadomo trzeba jeszcze dokupic troche ciuszków dziewczęcych i poprać te co mam i bedzie gitara.
sumie jak zaczełam sprzątanie o 10:30 to skończyłam o 16 ...w miedzy czasie 3 pralki były wstawione, skąd tyle szmat do prania sie bierze to ja nie mam zielonego pojęcia.
Sorki ze tak tylko o sobie ale naprawdę jestem dzisiaj wykonczona
Ja dzisiaj raniutko odwiozłam Rafała i jego kumpla na dworzec i pojechali sobie nad morze na to nieszczęsne zgrupowanie sędziów. W miedzy czasie zaszłąm na taki tobruk zobaczyć co jest ciekawego...o dziwko same wyprzedaże i tzeba bedzie sie wybrać w przyszłym tygodniu moze jakąś kurteczke na zime sobie wciągne.
Wracając zajechałam do lumpka z ciekawości czy bedą kurtki ciążowe ale ie było...za to kupiłam malutkiej ciuszki 5 szt za 22zł wszystko w tym zimowy kombinezon roz,56.
Po powrocie do domu wziełam sie za sprzątanie ... wczoraj z R kupiliśmy okazyjnie komode za 100zł, mąż wziął ją tylko do salonu wstawił to wiec ja dzisiaj po generalnym sprzątaniu wstawiłam ją do sypialni ... i kącik niemowlęcy prawie gotowy ...tylko wiadomo trzeba jeszcze dokupic troche ciuszków dziewczęcych i poprać te co mam i bedzie gitara.
sumie jak zaczełam sprzątanie o 10:30 to skończyłam o 16 ...w miedzy czasie 3 pralki były wstawione, skąd tyle szmat do prania sie bierze to ja nie mam zielonego pojęcia.
Sorki ze tak tylko o sobie ale naprawdę jestem dzisiaj wykonczona
Ankka-współczuje kochana jak masz dobrego gina to nie martw sie na zapas będzie dobrze &&&&&&&&&&&&& Lili-to zaszalałaś z tym sprzątaniem i porządkami dziś ale przynajmniej efekty sa fajne Cholera znowu mnie brzuch boli pieron wie od czego ileż tego może być 

a i u dzieci i u starszych takie zakażenia są niebezpieczne... no oby wszystko dobrze się skończyło, ale kurcze, on ze 3 tygodnie się męczy - najpierw gorączki, potem biegunki, leczyli go na przeziębienie a że zakażenie to wyszło im dopiero wczoraj
Najpierw coś ode mnie, potem spróbuję was nadrobić ;-)
). I generalnie ciągle jestem w ruchu, co prawda żółwim, bo jakoś mi coraz bardziej ciężko, ale jednak. Dziś biegałam po lekarzach, najpierw małej po zaświadczenie o alergii na mleko, bo na "gębę" w przedszkolu nie przyjmują
- znajomi nas wkręcili. No a poza tym koleżanka będzie przychodzić dokarmiać naszego kota, więc tez z racji tego nie mogę zostawić sajgonu w domu ;-) Wyjeżdżamy z piątku na na sobotę w nocy lub wczesnym rankiem na jakieś 10 dni. I raczej nie będę miała neta, choć jak by mi się udało złapać jakieś wifi, to do was luknę :-) Idę teraz utulić małą do spanka, a potem spróbuję was poczytać