Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
Łoł !! W końcu
NADROBIŁAM WSIO !! 
Ale nie pamiętam co komu.....

Faktycznie, Lolcia dobrze pisała... Po dłuższej nieobecności ciężko wdrożyć się na nowo
...
Widzę pare nowych Mam, więc WITAM :-)
Nathani ja wczoraj byłam na glukozie... Ale, że późno chodze spać.... Zażerałam bułke z twarożkiem przed 24... Ale mam nadzieje, że wynik wyjdzie OK....
Zobaczymy, zaraz się zbieramy z Małą i jade
Miałam zajść do rodziców... Ale nie chce się....
Jeszcze dziś pierwszy raz obudziłam się na siku... Dobrze, że przed 6 a nie np. o 3 w nocy
, bo później już zasnąć nie mogłam... No i od tej 6 rano do teraz Was nadrabiałam
...
Ale teraz już będę na bierząco
Obiecuje 

Jeszcze tylko grupa... ale to już jak wróce i się zdrzemnę, bo już oczka się kleją :-)
Pozdrawiam każdą z osobna ;-) Trzymam kciuki za wizytujące (jeśli są takie dziś) I całuje bebzole
NADROBIŁAM WSIO !! 
Ale nie pamiętam co komu.....

Faktycznie, Lolcia dobrze pisała... Po dłuższej nieobecności ciężko wdrożyć się na nowo
...Widzę pare nowych Mam, więc WITAM :-)
Nathani ja wczoraj byłam na glukozie... Ale, że późno chodze spać.... Zażerałam bułke z twarożkiem przed 24... Ale mam nadzieje, że wynik wyjdzie OK....
Zobaczymy, zaraz się zbieramy z Małą i jade
Miałam zajść do rodziców... Ale nie chce się.... Jeszcze dziś pierwszy raz obudziłam się na siku... Dobrze, że przed 6 a nie np. o 3 w nocy
, bo później już zasnąć nie mogłam... No i od tej 6 rano do teraz Was nadrabiałam
...Ale teraz już będę na bierząco
Obiecuje 

Jeszcze tylko grupa... ale to już jak wróce i się zdrzemnę, bo już oczka się kleją :-)
Pozdrawiam każdą z osobna ;-) Trzymam kciuki za wizytujące (jeśli są takie dziś) I całuje bebzole

wcinam krówki;-) i oglądam mode na sukces hehe ciagle bym mogla jeść słodkie
do tej glukozy trzeba byc naczczo??? A jak ja mam te badanie o ok 18.00??????