reklama

Mamuski grudniowe

Łoł !! W końcu :-D NADROBIŁAM WSIO !! :-D
Ale nie pamiętam co komu.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Faktycznie, Lolcia dobrze pisała... Po dłuższej nieobecności ciężko wdrożyć się na nowo :-p...
Widzę pare nowych Mam, więc WITAM :-)
Nathani ja wczoraj byłam na glukozie... Ale, że późno chodze spać.... Zażerałam bułke z twarożkiem przed 24... Ale mam nadzieje, że wynik wyjdzie OK....
Zobaczymy, zaraz się zbieramy z Małą i jade :-p Miałam zajść do rodziców... Ale nie chce się....
Jeszcze dziś pierwszy raz obudziłam się na siku... Dobrze, że przed 6 a nie np. o 3 w nocy :-D, bo później już zasnąć nie mogłam... No i od tej 6 rano do teraz Was nadrabiałam :-p...
Ale teraz już będę na bierząco :-p Obiecuje :-D:-D
Jeszcze tylko grupa... ale to już jak wróce i się zdrzemnę, bo już oczka się kleją :-)
Pozdrawiam każdą z osobna ;-) Trzymam kciuki za wizytujące (jeśli są takie dziś) I całuje bebzole :-p

reklama
Witajcie kochane. po badaniach. trochę mi było rano niedobrze bo nie moglam zjęść ale dałam radę.mlode w szkole i przedszkolu a mamusia przed kompem:tak:wcinam krówki;-) i oglądam mode na sukces hehe ciagle bym mogla jeść słodkie
betiks jak odkurzacz u nas tez facet byl namolny strasznie!

Kurcze ja tez sie nie widze, a jak M mnie goli to mu jakos nie ufam:-D:-D:-D

Dziewczyny powiedzcie mi, bo mi lekarz nic nie mowil:sorry: do tej glukozy trzeba byc naczczo??? A jak ja mam te badanie o ok 18.00??????

Noukie mój jest pod tym względem lepszy ode mnie :D Mnie za to lepiej wychodzi strzyżenie go zamiast fryzjerki, jakoś się uzupełniamy :-D

u nas na glukozę musi być na czczo no i właśnie z rana... ale jak na 18... najlepiej zadzwoń do gina i zapytaj

Noukie-glukoze faktycznie robi sie zazwyczaj z rana wiec moze zadzwoń do niego i sie upewnij moze sie pomylil:sorry: ja też sie juz nie widze masakra żeby kobieta sama nie mogla poradzić sobie z takimi rzeczami:-Dja też męża zatrudniam świetny z niego operatot maszynki bałby sie mnie zaciąć by chyba bym go udusila:-D u mnie zupka kończy sie gotować drugie danie przygotowane jutro u nas odpust więc chyba jakis ciasto wieczorkiem stworze :eek:

reklama
Hej hej,

Ja wybylam do Madrytu, bo jutro idziemy na wesele znajomych. Teraz siedze sobie u znajomych na tarasie i popijam coca-cole. Wiem ze to nie za zdroo, ale chyba od czasu do czasu nie zaszkodzi szklaneczka, zwlaszcza jesli mialo sie wielka na to ochote.

Podroz od nas z domu do Madrtu zajela nam 5 godzin, wiec czasowo ok ale dla mnie byla fatalna, bo od samego poczatku plecy mnie bolaly. Wymeczylam sie jak nie wiem co. Na szczecie w nocy bylo mi wygodnie i sie wyspalam i dzisiaj bolu nie ma.

4madlen odpoczynek i leki pomagaja wiec to bardzo dobre wiesci, odpoczywaj dalej i zobaczysz ze bedzie dobrze

Vivienne wspolczuje tego klucia ale jak widac jakos sobie radzisz, a co do diety nie ma innego wyjscia, zreszta to tylko dla zdrowia twojego i Marysi

Ankka po takiej tragedii jak twoja nie dziwie sie ze sie boisz, nie martw sie na zapas bo inaczej zwariujesz, zobaczysz ze bedzie dobrze

Basia_one oj to nieladnie sie maz zachowal, ech… faceci to wogole nie maja cierpilosci

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry