reklama

Mamuski grudniowe

Basia No ja bym chyba męża zabiła jak by mi takie cos zrobił.
Ankka i jak tam po wizycie...wyniki w końcu dobre czy nie ???

My jutro robimy grilla tzn teściowa robi i dopiero co wróciliśmy z stokrotki ... boże teraz słucham ze tyle kasy wydała...no sorry jak sie chciało grilla i gości to trzeba było sie z tym liczyć :tak:
W ogóle u mojej tesciowej wykryto cukrzyce...wiecie jakie ona miała wyniki: na czczo 177 a 2 godz po glukozie 400 masakra norma u normalnych ludzi nie w ciąży to chyba 140

Dzisiaj wraca mąż ... bedzie około północy ale bede czekała ... moze cos mi kupił :-p w co wątpie. Wczoraj dzwonił do mnie o 01:30 w nocy no myślałam że go zastrzelę, ale on zadowolony z kumplami wracał do hotelu, ledwo co go slyszałam, wiecej słyszałam jak jego kumple mnie pozdrawiają heheh ...ale najwazniejsze ze pamietal nawet o tak poznej porze o żonie :tak:

W poniedziałek zamawiamy Alankowi rowerek o taki, kolor pomaranczowy
SUPER ROWER HOT WHEELS 12 NOWOŚĆ + GRATISY !!! (2586292811) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
do tego jeszcze kask i młody bedzie śmigał

Załączniki

• big ora.jpg
    big ora.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Witam się po wizycie
Ginka jest tego samego zdania co mój urlopujący gin, że tego rodzaju gronka się nie leczy. Ale ze względu na moją przeszłość położniczą skonsultuje się jeszcze z kilkoma innymi, pogada też z lekarzami którzy zajmowali się Zuzią. Dała mi swój nr, mam pisać sms czy zdążyła się już czegoś dowiedzieć.
I sama z siebie dała mi skierowanie, żeby do niej przyjść na szpital, to mi zrobi gratis to trzecie prenatalne, a za zaoszczędzone pieniądze mam coś dziecku kupić ;-) Wtedy też sprawdzi długość szyjki, teraz jest zamknięta i jej zdaniem ok, więc nie będzie mnie męczyć żeby parę razy chodzić. Jedynie magnezu kazała brać dwa razy więcej niż dotychczas.
Tak więc teraz byle do przodu
Lilith fajny rowerek. A nie myślałaś o tym biegowym? Mój siostrzeniec tak na nim zasuwa, o innym na razie nie chce słyszeć. SPEEDY 10,5 ROWEREK BIEGOWY KETTLER - 20 % WROCŁAW (2558900335) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Cinamona fajnie masz z tym Madrytem :-)

Hej, ja dzisiaj leniuchowo na obiad i córka robi tosty a jutro babka ziemniaczana:-)
Basia chyba bym wpiepszyła staremu gdyby mnie tak wystawił, eh te chłopy:no:
Lilith super rowerek:-)
Co do okolic bikini to jeszcze daję radę ale to tylko dlatego, że mam przy wannie duże lustro ale jest coraz ciężej. Niedługo trzeba bedzie męża zatrudnic do tej roboty;-)
OOOO, jedzonko przyszło.

Glukoza to raczej na czczo ... ale dziwne że tak późno ...a to na pewno bedzie krzywa cukrowa ???

Tak krzywa;-)

Hej, ja dzisiaj leniuchowo na obiad i córka robi tosty a jutro babka ziemniaczana:-)
Basia chyba bym wpiepszyła staremu gdyby mnie tak wystawił, eh te chłopy:no:
Lilith super rowerek:-)
Co do okolic bikini to jeszcze daję radę ale to tylko dlatego, że mam przy wannie duże lustro ale jest coraz ciężej. Niedługo trzeba bedzie męża zatrudnic do tej roboty;-)
OOOO, jedzonko przyszło.

Ale Ci dobrze z taka coreczka;-);-) Ja w niedziele bede robila ta babke ziemniaczana;-)

Anka
no to super wiesci od gina wogole czytam, ze chyba jakas konkretna babka;-) moj maly ma rowerek biegowy;-)

Cinamona masz racje relaksuj sie ile mozesz ja tez czasem wypije szklanke coli;-)

Dzieki dziewczyny za rady z ta glukoza zadzwonie w poniedzialek do gina i dopytam;-)

Ciril trzymam kciuki.

Ciril powodzenia :tak:
Noukie ta gin jest bardzo konkretna i każdy przypadek analizuje, czyta dokładnie kartotekę. Parę razy kiedyś u niej byłam, ale jednak wybrałam ostatecznie ordynatora. A ta gin to w dodatku zakonnica :-) I wiele też mi na psychikę pomogła np. wizyta u niej po połogu, siedziałam w gabinecie godzinę i dużo pogadałyśmy

Siedzę pod gabinetem i czekam na wizytę...Smatfony i szybki dostęp do internetu to błogosławieństwo dzisiejszych czasów.

Wisła ją średnio w sosie bo się uczę,za tydzień mam poprawkę i rozmowę z dziekanem w sprawie itd...

Dobry wieczór ;-) Ja dopiero znalazłam chwilę na bb. Miki zasnął a ja muszę jeszcze kwiatki podlać ale to na balkonie to poczekam aż młody w mocniejszy sen wpadnie :-D
Anka02 cobyś nie wybrała to ja jestem zdania, że nieszczęścia nie spotykają tych samych ludzi dwa razy. Tym razem wrócicie do domku szczęśliwi z maleństwem a Zuzia będzie czuwać nad wami :tak: Fajna ginka ci się trafiła. Słuchaj zaleceń a będzie dobrze :tak:
Wiolka dzięki w nocy wyspałam się i dziś było znacznie lżej :-) Jak brzuszek dzisiaj??
Vivienne zdrówka dla dziadzia :tak: Moja mama też w szpitalu. Dziś ściągnęli jej 2l wody z płuc a od kilku m-cy chodziła do lekarzy i mówiła, ze ją boli w okolicach łopatek to każdy mówił o kręgosłupie. I lecz się tu w PL :sorry:
Basia_one to mąż się popisał nie ma co. Mój zawsze idzie ze mną i zabieramy synka. Z tym, że oni czekają na korytarzu. Może następnym razem wykarze się chłopina większą odpowiedzialnością. I gratuluję synka ;-)
Noukie chyba te chłopaki tak się rozpychają bo mój też wariuje :-D Miałaś okazję odpocząć w dzień??
Betiks :-D Pocieszę cię, że też mam z tym problem :-D
Ania witaj znowu :-) Zazdroszczę przespanych nocy :-D
Ciril powodzenia :tak:
Dobra nadrobiłam idę podlać kwiatki :-D

reklama
Ciril-&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte Lolcia-dziękuje dziś lepiej Byliśmy na zakupach teraz na kolacje robie sobie frytki:zawstydzona/y: wiem że mało zdrowe ale zaraz sobie język przydeptam taką mam ochote na frytki:-) Witam nowa mamusie śmialo sie rozgość:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry