reklama

Mamuski grudniowe

Witam porannie :-)
Betiks udanego wypoczynku życzymy :-). Bawcie się dobrze :-)
Ja z kawusią, córcia ma oczywiście też :-)
No nic trzeba zaraz jakieś śniadanko wymiślić dla siebie i Małej :-D I zabrac się za sprzątanie :-)
pOzdrawiam wszystkie :-)

reklama
Dzień Dobry witam sie dziś późniejszym porankiem do 9 poleżałam bo od 7 już bylo mamo moge wlączyc sobie mini mini:eek:ale nie dałam sie wczesniej z łózka wyciągnąć ja spalam ale czuje sie jak wieloryb nie moge znaleść pozycji dobrej do spania obracam sie z boku prawego na lewy i tak całą noc a kręgosłup mi drętwieje i dalej jestem w czarnej d..pie :confused2: U mnie dziś odpust więc od rana słysze pójedziemy na karazule:sorry:i aż sie boje na zakupy z nią wychodzić pokłócilysmy sie już o śniadanie bo jajka na kanapce nie zje więc jej powiedzialam żeby zapmniala o kazruzeli jak nie zje ( i tak pójdzie z nią tata jak z pracy wróci ) też musze sie za porządki brać a chęci brak pogoda średnia zachmurane milego dnia

Witam wszystkie grudniowe mamusie ;) Jestem Ania- "nowa", w pierwszej ciąży, czytam Was trochę no i chcę się przyłączyć ;) To moja pierwsza dzidzia i ja też nie wiem jeszcze co będzie :)...wczoraj odebrałam wyniki i chyba mam anemie :( Miłego dzionka :*

Witaj Aniu to pewnie już niedlugo poznasz pleć dzidziusia jak będzie chcial pokazać :tak:anemie albo większosć z nas miala albo juz przeszła także nie ma sie czym martwić ;-) Ja z zakupów wrócilam zaraz biore sie za gotowanie bigosu:-p a co tu taka cisza?:szok:

Lolcia86 zdrówka dla mamy życzę. Nie mogę pojąć, że ktoś ma dwa litry płynu przy płucach, a lekarze tego nie widzą :wściekła/y: Oby do przodu i żeby mamie szybko się polepszyło
Adgama85, Bakusiowa witajcie, rozgośćcie się na forum
Basia-one zdrówka dla córeczki
Betiks szerokiej drogi i udanego wypoczynku
Byłam wczoraj na pierwszym czuwaniu modlitewnym po wakacjach. Było połączone z mszą z modlitwą o uzdrowienie i było aż 5 księży (zawsze jest jeden, ten który nam dzidzię wymodlił). Po mszy nakładali na każdego ręce z modlitwą wstawienniczą. Widziałam jak przy tym moim ulubionym dwie osoby miały zaśnięcie w Duchu Św. Coś pięknego, pierwszy raz to widziałam, kiedyś tylko o tym słyszałam. A on je tylko układał i nad następnymi się z uśmiechem modlił :-) Uspokoiłam się po tym czuwaniu, jak tylko weszłam do tego kościoła to od razu banan na twarzy :-)

Hej Laseczki, córka w szkole ale niezbyt szczęśliwa bo pani jest bardzo wymagająca. Juz im zapowiedziałla sprawdziany, wypracowania, lektury itp. Szkołę ma raz w tygodniu przez 3,5h więc kobietka chce jak najwięcej te dzieciaki nauczyć ale oczywiście to i tak dla nich za dużo :confused2: A ja lubie takie konkretne osoby i wymagające;-)
Po drodze zakupy zrobiłam bo dzisiaj na obiad babka ziemniaczana z kiełbasą i boczkiem:tak:
Bausiowa witam i rozgość się. Anemia to prawie norma wśród ciężarnych, więc polecam więcej warzyw i owoców.
betiks wypoczywaj kochana ile się da i wracaj do nas cała i zdrowa:-)
Vivienne dzięki za wyjaśnienie i jak zobaczyłam tylko fotke to juz wiedziałam co to jest. Moja bratowa tego używa do swoich maluchów i ja chyba tez w taki sie zaopatrzę bo grucha to chyba z mody już wyszła:tak:
Noukie ja po ostatnich gościach wszystkim mówi nie i nie zapraszam nikogo, muszę od nich odpocząć. Najbliżsi będą dopiero na święta ale to moirodzice i dla nich zawze mam dom otwarty.
Teraz trzeba sie zabrać za jakieś sprzatanie a tak mi sie nie chce. Moża ktos ma czarodziejską różdżkę???:laugh2:

Wiolka23, ankka02, bulkaasia, dziękuję dziewczyny, słyszałam że anemia jest bardzo popularna podczas ciąży, dlatego nie denerwuję się za to na podniesienie żelaza ugotowałam zupkę buraczkową i zaraz będę popijać pokrzywę z cytryną ;) Co do magicznej różdżki to ja jej nie mam na pewno więc uciekam sprzątać :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry