cinamona
Fanka BB :)
Dzien dobry wszystkim,
Moja Mala chyba odwrocila sie do mojego brzucha plecami i co jakis czas mnie kopie tak do srodka i troche to dziwne i srednio przyjemne ale co tam niech fika dowoli
Lilith no to szalejesz ze zmiana wygladu, udanej imprezki i urodzinowe buziaki dla Malego.
Moja Mala chyba odwrocila sie do mojego brzucha plecami i co jakis czas mnie kopie tak do srodka i troche to dziwne i srednio przyjemne ale co tam niech fika dowoli
Lilith no to szalejesz ze zmiana wygladu, udanej imprezki i urodzinowe buziaki dla Malego.
nie mam ochoty za bardzo no ale trzeba;-)

dłużej mi schodzi w autobusach niż w pracy 
Już bym chciała ją w to ubierać, mam wrażenie że jak jeszcze trochę podrośnie w brzuchu to mi się w nic nie zmieści 
ale w końcu zaczął pytać o konkrety i jednak dał zalecenie na cesarkę. Dziś byłam u rodzinnego i mówiłam babce ze sie zastanawiam czy w ogóle to zalecenie pokazać gince bo nastawiałam się na sn, a ona żeby koniecznie pokazać bo przy wadach miednicy i postawy takich jak ja mam, jak puszczą dziecko dołem to mogę mieć bardzo duże problemy ze strony kości żeby wrócić do siebie, poza tym powiedziała że doszła opryszczka więc już jest kolejne wskazanie do cc.... a mężuś nie chce być przy cc i nie wiem czy psychicznie dam rade, bo sie boje tego znieczulenia :-(