reklama

Mamuski grudniowe

reklama
mniam ale bym zjadła taka lasagne :)

Ja już mam wszystko przygotowane ...wiec tylko czekam na gości Alanka ... zaraz powinni sie zjawić bo urodziny maja się rozpocząć o 17 :) Troszkę późno ale niestety tatuś tak kończy prace ...relacja z urodzinek i zdjęcia jutro :)

bulkaasiawłaśnie w tym szpitalu gdzie ja zamierzam rodzić może być mąż przy cesarce, oczywiście za opłatą 200zł. To i tak wyjdzie taniej bo znieczulenie do porodu sn kosztuje 700zł :) chociaż kasa w tym przypadku ma najmniejsze znaczenie...
a lasagne to ja kupuję gotową w lidlu jest przeeeepyszna :)

4madlen to super taki szpital bo tutaj w uk jak i w większości szpitali w pl nie ma możliwości byia przy cesarce, bo jakby nie patrzec jest to operacja. Mój luby bardzo żałuje, że nie go nie będzie przy mnie ale pod drzwiami ma siedzieć:tak:
Kiedyś kupiłam taką z lidla ale nie podeszłla mi ani mojej rodzince. Córka mi marudi już od jakiegoś czasu o niej bo miałla w szkole na lunch i tak jej posmakowała, że jej obiecałam zrobić:-)

zagladam i tutaj,ale nie wiem kiedy was nadrobie :sorry2:
bulkasia 2l.temu moja znajoma tutaj miala cc i maz caly czas byl z nia ;-),a czemu bedziesz miala cc?
mnie ostatnio bylo mniej,bo z poczatkiem wrzesnia wiecej obowiazkow,do tego jeszcze szukalismy mieszkania..a latwo nie bylo,bo albo cena z kosmosu albo takie,ze :wściekła/y:,ale na szczescie juz znalezlismy,uff kamien z serca ;-)
teraz tylko przeprowazic sie ,ale to jeszcze troche bo do konca tego m-ca mieszkaja tam ludzie i pozniej mozna szykowac kacik i wyprawke dla Malutkiej :-)

Hej pokazuje sie na chwile mialam od godz 10 gości tam mi sie dzisiaj darzyło:sorry2:niedawno sie dopiero rozjechali teraz siedzimy rozpaliłam w kominku przyjemnie sie grzać:-p 4madlen-nie ma sie czego bać cesarka sama w sobie nie jest zła mnie też czeka druga i też sie odrobinke obawiam bo przy pierwszej bylam pod narkozą a teraz mam mieć znieczulenie zzo i nie wiem jak to wygląda ale lekarz mi napewno wszystko wyjaśni i rozwieje wątpliwości :tak:także nic sie nie martw masz lekarza on ci wszystko wyjaśni

4madlen co do cc wyjaśniłam na wątku Ciąża w uk:-) Pytaliśmy się ale niestety nie może być mąż ze mną, takie mają przepisy. Co szpital to obyczaj.
wiolka ja miałam takie znieczulenie przy pierwszym porodzie. Troszkę się bałam bo dopiero po kilku godzinach wróciło czucie w nogach ale byłam świadoma i jak tylko córka przyszła na świat to mogłam ją zobaczyć. Jedyny mankament to to, że anestozjolog nie mógł sie dość długo wkłuć bo mam krzywy kręgosłup i był mały problem ale w końcu się udało i wszystko poszło perfekcyjnie:tak:

Ostatnia edycja:
bulkasia do chyba bylo do mnie :-D,czytalam juz ;-)szkoda,ze m.nie bedzie z toba..
ja tez nie wiem czy moj bedzie ze mna,bo nigdy nie wiadomo kiedy sie zacznie..jak w nocy to ktos musi zostac z dziecmi a jak w ciagu dnia,to nie wiadomo,czy zdazy z pracy dojechac :-(
troche mi smutno z tego powodu,bo nasza dwojke rodzilismy razem,no ale w pl byla rodzina a tu jestemy sami ..

4madlen nie bój cesarki ja bym chciała mieć cesarkę lub znieczulenie do porodu niestety nie ma takiej opcji nawet za pieniądze.A męczyłam się juz sn normalnie i szkoda ze w XXI w. nie mogę prosić o znieczulenie. Co do męża u nas też nie może być przy cc

reklama
Nathani a u was nie daja znieczulenia ?
ja wsumie tez moja dwojke rodzilam bez,no ale to bylo 7 i 10l temu..myslalam,ze teraz cos sie zmienilo w tym temacie i kazda rodzaca ma znieczulenie :tak:
no ja tutaj mam dostep do kazdego rodzaju znieczulenia jakie tylko jest ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry