reklama

Mamuski grudniowe

Witajcie dziewczyny

Ależ mnie długo nie było, chyba z tydzień. Właściwie to robiłam sobie odpoczynek od neta. Lekarz zakazał mi czytać stron związanych z ciążą i jeśli mam jakieś pytania to do niego mam dzwonić a nie szukać odpowiedzi w necie. Poniekąd ma racje ale ileż można żyć bez baby boom?? Z resztą z każdą rzeczą też nie będę dzwonić do niego. U mnie po staremu, dzidzior kopie jak szalony, ostatnio pierwszy raz poczułam kopniaka nad pępkiem. I jak leżałam 2 dni temu i oglądałam tv poczułam takie napięcie na brzuch, patrze a koło pępka zrobiła mi się taka górka jak by dzidziuś tam głowe wsadził albo noge ależ to było cudowne, zaczęłam to dotykać i głaskać i schował z powrotem w głąb brzuszka. Pozdrawiam wszystkie brzuchatki ;-)

reklama
Nathani,Cinamona czasem życie wymaga żeby sie dostosować mówią że każdy dostaje taki krzyż jaki Bóg wie ze jest w stanie udźwignąć Bułkasia ciesze sie dokładnie wszystko z lekarzem omówimy po 33 tyg ciązy więc wtedy mi wszystko objaśni dokladnie Clodi-no i mial racje bo internet nam nieraz miesza w głowie informacjami to fajnie że dzidziuś taki ruchliwy:tak:

Wiolka23 kochana ja nie wiedziałam że takie problemy z córcią masz, bardzo mi przykro, będę trzymać kciuki żeby wszystko poszło sprawnie i po waszej myśli, ja wierzę że takie rzeczy nas spotykają w jakimś konkretnym celu, żebyśmy byli silniejsi może lepsi, cieszyli się z małych rzeczy jakie nam się przytrafiają, moje lecące z rąk jajka to nic:zawstydzona/y: 3maj się maleńka bądź dzielna ;-) LilithGoth ja też życzę udanej imprezki i wszystkiego dobrego :-)

U nas podobnie z autkiem rozglądamy się ale na tym poprzestaniemy. Teraz mamy staruszka peugeota 307 , myśleliśmy o zmianie na jakieś kombi ale stwierdziliśmy że to i tak nas nie ratuje bo za mały :zawstydzona/y: Po prostu i tak np.jadąc na wakacje nie zmieścimy się z dwójką dzieci + rzeczy oraz psem wielkości goldena retrivera. W ostateczności pies będzie biegł za samochodem...Także w grę też wchodzi tylko jakiś suv tylko jakoś kasy na to brak. Także jakoś musimy się przemęczyć. Pożyjemy zobaczymy....

Ja dzisiaj ogarnęłam dom przy pomocy mojego pomocnika małego , zaraz Adaśko spać idzie. A jutro wyruszam na podbój sklepów z obuwiem dla Małego na jesień i do sklepu ortopedycznego po wkł.supinujące i obuwie profilaktyczne dla Malucha. Także pieniądze topnieją ...

Witam po pracy,

moje dziecię chyba się ze mną męczy, bo ciągle śpi... buszuje tylko w nocy jak ja śpię, jak się przebudzam to czuję, ale generalnie to pozwala mi spać i kopniakami nie wybudza :(

Widzę że wątek o autkach się przyjął ;) My musimy zakupić swoje pierwsze :-D z jednej strony dobrze by było mieć coś "na próbę", bo ze mnie kierowca to jeszcze długo nie będzie, P. dopiero zacznie jeździć na własną rękę, a z drugiej to w "byleczym" się niekoniecznie zmieścimy i będziemy bezpieczni. Ciężka decyzja, no zobaczymy, co los przyniesie.

Wiolka, dużo siły dla Was i zdrowia dla Nastki.

Lilith udanej imprezki, nie przemęczaj się :)

Ja też zaraz mykam spać ... jutro rano męża do pracy zawożę bo autko jutro bedzie mi potrzebne. O 8 ma przyjść do mojej teciowej fryzjerka bo tesciówka wyjezdza do swinoujscia na weekend ... mnie tez bedzie scinać ...bede miała całkiem inna fryzurke jak teraz czyli ze sredniej długości wchodze na krótkie ..a w niedziele farbowanie...również inny kolorek :) tak troszke na zmiany mnie wzieło.

Dzień dobry Bakusiowa,Vivienne dziękuje :tak: u nas zimno Nastka wyszykowana do przedszkola kremem sie wysmarowała nawet i siedzi czekamy jak po nią bus przyjedzie dziś znowu pada:dry: do mnie koleżanka przyjeżdża na cały dzień więc później będzie mnie mniej Llil-zmainy sa potrzebne ja zapuszczam włosy juz dlugo.... i efekt taki sobie córka ma dluższe od moich:zawstydzona/y: to czekamy na zdjecia fryzurki najlepsze życzenia dla synusia żeby wam zdrowo rósl i przynosil cały czas tyle samo pociechy i radości co dotychczas :-) Liwuś ja też mam w domu pomocnice w kuchni w sprzątaniu różnie jej to wychodzi ale cieszy ją fakt że pomaga ciekawa jestem czy jak sie mała urodzi to nas do niej dopuści:-D Noukie ide zobaczyć jak ci poszło na wizycie Miłego dnia:happy2:

reklama
witajcie.
lil udanej imprezki urodzinwej, nowa fryzurką się musisz pochwalić
noukie pędze czytać co u Was po wizycie
Sara chora i jesteśmy razem w domku, coś mnie dziś boli podbrzusze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry