reklama

Mamuski grudniowe

Hej!!!Wczoraj padłam nawet nie wiem kiedy...ale noc miałam bardzo niespokojną i w sumie jestem bardzo niewyspana... Odliczam dni - po porodzie chociaż to się zmieni, że sen będzie pełniejszy, choć przerywany...

reklama
Witam ten szary i mokry poranek, brrr....
Ledwo z łóżka wstałam,noc ciężka bo mam wrażenie że na siku wstawałam co minutę, jestem wykończona i głowa boli. Mały nie dokazywał więc już mam lekki stres.
Śniadanko zjedzone i czas do pracy. Miłego dnia dziewczynki:-)

Ciril ja przerywany mam ciagle bo mi się mala jeszcze wybudza. A z sikaniem masakra - mimo że ogra niczam się z piciem na noc to latam i tak jak wściekła i nie wiem skąd tyle mi się tego w pęcherzu zbiera:eek:
A dzieć tak mnie dziś boleśnie po szyjce kopał że już nie wiedziałam jak sie położyć zeby i on zmienił pozycję ale gdzie tam - nadal siedzi mi tam gdzieś w ujściu bo co sie ruszy to mnie cały dół boli i szyjka tak szczypie, niemiłe uczucie. Też tak macie?

Wiolka powodzenia tam w Zakopanem! Udanej operacji i szybkiego, szczęśliwego powrotu. Nie wiem czemu myślałam że Wy tam w jakims hotelu przyszpitalnym będziecie. Jesień teraz w górach sliczna jest:tak:

miłego dnia życzę!

Hej,hej :happy: Ja już się obrobiłam, tj, mała w przedszkolu, sprawy w banku pozałatwiane, zakupki na obiadek zrobione, kawka wypita... Ale co z tego, że piękny, słoneczny dzionek, jak i tak spać mi się chce przeokropaśnie :dry:
miłego dnia wam :tak:

Nie nadrobię Was :sorry:
Wstałam dziś i aż się przeraziłam, gardło to mnie tak dawno nie bolało do tego głowa i kości
czyli zaczyna mnie rozkładać :-(
Nie wiem gdzie się tak doprawiłam, mój mówi że u babci bo tam połowa mówiła że przeziębiona :/
Mam dość a dzis mnie czeka aktywny dzień
Jedziemy koło 13 do Ikei potem galeria a następnie ortodontka i miałam jeszcze do pracy odwiedzić laski
nie wiem jak dam radę

Wiolka trzymam kciuki za córkę i operację

U nas dzisiaj pogoda śliczna, cieplutko, słoneczko świeci, więc stwierdziłam że popiorę troszkę ciuchów bo sie troche uzbierało, miała to zrobić po malowaniu sypialni, ale dzisiaj popiore jutro poprasuje i bede miała święty spokój.

Nie nadrobie Was, za dużo piszecie laseczki :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry