reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuski grudniowe

Gratuluje, jak ja mojemu pokazalam test, tez oczywiscie nic nie zobaczyl, dopiero wzielam go do okna i tam w koncu pokazalam moj cien cienia,;-)

A po ilu dniach od tego cienia wyszła ci normalna mocna II kreska czy już nie testowałaś - ja nadal sama nie mogę do końca w to uwierzyć ale od kilku dni mnie mdli co w pierwszej ciąży w ogóle mnie ominęło i jem dziwne rzeczy hmmm np. śledzie 3 dzień a ja nie cierpię śledzi hehe a następnie serek truskawkowy i mleko dużo mleka :) mam nadzieje że nic sobie nie uroiłam i że @ nie nadejdzie

reklama
A po ilu dniach od tego cienia wyszła ci normalna mocna II kreska czy już nie testowałaś - ja nadal sama nie mogę do końca w to uwierzyć ale od kilku dni mnie mdli co w pierwszej ciąży w ogóle mnie ominęło i jem dziwne rzeczy hmmm np. śledzie 3 dzień a ja nie cierpię śledzi hehe a następnie serek truskawkowy i mleko dużo mleka :) mam nadzieje że nic sobie nie uroiłam i że @ nie nadejdzie

4 dni poznijej byla mocniejsza, ale w poprzedniej ciazy przy becie 200 dopiero byla mocniejsza, moze u ciebie chlopiec dlatego tak sie opoznia a u mnie dziewczynka , mi ten cien cienia wyszedl na 4 dni przed @

Dziewczyny ja test w ostatniej ciąży zrobiłam 7 dni przed terminem @
Moze uda mi się wrzucić te fotki testów z poszczególnych dni cyklu.
Też nie wierzyłam jak zobaczyłam ten cień cienia-ale szczęście we mnie na przemian z niepokojem się mieszało...
A teraz moja córunia śpi sobie słodziutko-a ja patrzę na ten wspaniały CUD!!!
Dodam,że przy synku pozytywny test miałam na 3 dni przed@
1.z 23 dc
2 z 25 dc
3 z 31 dc
przy cyklach 30 dniowych
23dc.jpg25dc.jpg31dc.jpg

Ostatnia edycja:
4 dni później była mocniejsza, ale w poprzedniej ciąży przy becie 200 dopiero była mocniejsza, może u ciebie chłopiec dlatego tak się opóźnia a u mnie dziewczynka , mi ten cień cienia wyszedł na 4 dni przed @

Dzięki za info :) Wewnętrznie mam przeczucie że będzie córka - a może bardzo chcę by tak było ale najważniejsze by zdrowe. W pierwszej ciąży mówiłam że będzie chłopak od zarodka bez serduszka jeszcze - i życzenie się spełniło tak czułam. W zeszłym miesiącu się nie udało ale poczucie miałam że jak już to chłopak a teraz jakoś inaczej zobaczymy co ma być to będzie a ja będę szczęśliwa mamą :)
:tak:

kitty gratki ;-)
ja tez na poczatku mialam blade kreski i moj tez ich nie widzial..dopiero jak kreska byla mocna,to wkoncu ja zobaczyl i uwierzyl :-D.do mnie samej dlugo nie docieralo,ze sie udalo..jakos nie moglam uwierzyc w to szczescie ;-)

Hej dziewczynki:) podczytuje was troszkę;) tak troszkę Wam zazdroszczę:) ale staranka poczelismy już :D wec moze na styczen sie uda:)
majeczka wiesz co mój test który wykonywałam wydaje mi się że było podobnie z ta druga kreseczką ja jej nie widzialam a moja siostra twierdzila ze widzi tam kreseczke .. ale dostałam @ wiec i tak na moje wyszlo..ale az w glowie mi sie urodzila nadzieja:) hehe wiem moze smieszne ale no juz tak to jest jak chce sie byc mamusia:)

Jak będę w domu to zrobię zdjęcia to dacie znać czy nie mam omamów ale mój był po leki na nadciśnienie w aptece i poprosiłam żeby jeszcze 1 kupił i zrobię w piątek jak @ niedobra nie przyjdzie :laugh2: Tylko mam problem bo jak przestałam karmić małego a z uwagi na jego nie chęć i wizyty w szpitalu to były tylko 2 miechy zaczęłam znów palić i muszę rzucić od zaraz i wziętość witaminy i kwas i w ogóle. No i moja praca wymaga ode mnie tego że często wyjeżdżam i dużo siedzę za kółkiem i nie wiem kiedy im powiedzieć jak przestanę palić i pić na imprezach z klientami to będzie jednoznaczne ( a imprez mam bardzo dużo) i drinka zawsze wypadało albo szampana na bankiecie wypić i teraz nie wiem kiedy im podpowiedzieć ?

Kiedy wy planujecie oznajmić w pracy dobrą nowinę?

Pozdrawiam serdecznie nowe, grudniowe mamuśki :-)
U mnie rano test negatywny... Nie będę się starać w następnym cyklu, może za kilka lat... :-)
Będę trzymać kciuki za Wasze maleństwa, aby zdrowo się rozwijały i szczęśliwie przyszły na świat :tak:
Trzymajcie się!

reklama
Hej dziewczyny :) Miłego dnia dla pracujących przyszłych mam i tych co odpoczywają :)
Ja miałam testować kolejny raz jutro ale pękłam i dziś powtórzyłam ale nie z rannego tylko trochę później i jest już wyraźna jasna kreska jeszcze sprawdzę dla pewności z porannego :) albo morze beta hmmm zobaczy się

A jak wy się czujecie? Bo mi w pierwszej ciąży nic nie dolegało a teraz zmęczenie x 1000 i mdłości jak nie zjem albo zjem za dużo albo rano w sumie ciągle ale mijają i wracają

Do góry