reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Joasiu nie opuszczaj nas :-)
Jak poszłam po 11 spać tak wstałam po 15 :zawstydzona/y::zawstydzona/y: :-)
Ale już byliśmy na zakupach a na obiadek zjedliśmy domowe hamburgery :-D
Roztapiam się... Rano troche popadało ale nie wiele to dało...

vivienne- jeszcze wczesniej, a skad takie przypuszczenia :)?

Poprzednie usg pokazywało nawet 14.11 ;) Jak będzie po 20.11 to będzie dobrze, liczę na moje imieniny, bo jeśli ma być 26.11 to czemu nie 25-ego :)

Mamma mia, ależ gorąc dziś, rozpuszczam się jak nie wiem... a przy smażeniu naleśniorów to już w ogóle tragedia w tej kuchni... okno da się tylko uchylić i nie ma przewiewu. Ratujemy się wiatraczkiem ale boję się przeziębić od tego :/

Bułkasia- ja też sie ciesze że wszystko tak dobrze poszło zobaczymy jak będzie do poniedzilaku bo nóżka troche krawi ale nie jest źle zaraz mamy iść z nią na spacer bo odkąd przyjechaliśmy to chciała iść na podwórko nudzi jej sie tymbardziej że co jakis czas ją na łóżko sadzamy żeby tą nóżke w wyżej trzymala jakoś to przetrwamy mam nadzieje :tak: Dlaczego dziewczyny odchodzicie z forum?przepraszam ale moze nie doczytalam:no:

Ten upał mnie dobija, nawet nie ma czym oddychać...
Młody dzisiaj spędził cały dzień w basenie... miał niezły ubaw, a nasze psiaki patrzyły na nniego z zazdrością, bo im do basenu włazić nie wolno, ale za to chodzą sobie do rzeki...

Dziewczyny, właśnie wyszłam spod prysznica i zauważyłam paseczek z włosków od pirsi do pępka (nadmiar owłosienia mam w ciąży). Czy Wy tez takie ''owłosione''?:baffled:

Dziewczyny, właśnie wyszłam spod prysznica i zauważyłam paseczek z włosków od pirsi do pępka (nadmiar owłosienia mam w ciąży). Czy Wy tez takie ''owłosione''?:baffled:

Nie aż tak, ja mam więcej niż zwykle kłaczków pod pępkiem, a nad pępkiem póki co spokój...

Skusiłam się jednak na naleśniki na słono, pyyycha, i jakie sycące :D

reklama
Hej dziewczyny, ja jak widać jestem nowiutka na forum bo to moj pierwszy wpis:-) Troszke Was dzisiaj podczytalam i postanowilam sie podlaczyc z nadzieja, ze przyjmiecie mnie do swego grona - termin mam na 7 grudnia:happy::happy: Mam nadzieje, ze z czasem poznamy sie lepiej i zagoszcze tu na stale a tym czasem serdecznie pozdrawiam wszystkie grudniuweczki
:-D

Do góry