Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

DO DU***!! moja emilka juz dio siedzenia sie zbiera hehe... troche za wczesnie no ale coz... chata oczywiscie super jescze sie nie rozpakowalam do konca bo czekam na szafe i luzko nowe no ale wiekszosc rzeczy juz hehe:-):-):-) narazie zmykam bo J i kolega zabieraja sie za robienie pierogow

trosze w pore no ale.. hehr zobaczymy co wymodza hehe to do uslysznia ,amuski

no i do tego co chwile jeździmy na tatuaż żeby przed porodem zdążyć albo jakieś imprezy okolicznościowe wypadają...
co boli niesamowićie...wiem że pisałyście o tym wcześniej ale tak właśńie nadrabiałam i chciałam napisać jak ja prałam ciuszki dla małej...dziękuje wszystkim mamusiom za infoteraz trzeba sie na cos zdecydowac i miec nadzieje ze malenstwo nie bedzie mialo uczulenia
![]()
dla mnie wszytsko jedno...Dziewczynki kiedys Ksia Irlandka dala propozycje polaczenia watkow ennis i Limerick.Ja w sumie na to przystaje bo czasem sie metlik robi.Ale nie zrobe niczego bez waszej zgody.Wiec czekam na zgode.Buba,Kasialimerick,Mikimauro,Sylwia,Kamcia??? Tylko szczerze mi tu! No i niemusicie tu mozecie na priva.

no ja napewno nieKamcia a to ty robisz sobie tatutaz czy twoja druga polowa?

bo on nie ma prawka niestetyhmm moze i bialko? Musze pobserwowacMoj mezus ma takie babelki na lokciach jak za duzo bialka wcina a jak przystopuje to mu samo schodzi ale moze to nie to samo![]()

Pamietamy o tobie, nawet ostatnio sie astanawialam czy sie obrazilas czy cus,bo na listopadowkach bywalas a u ns niewitam i mam nadzieję że żadna z was nie nakopie mi do dooopy
bo jakoś nie mam czasu na neta..
ostatnio wogóle nie wchoidziłam chyba z tydzień...
auto się popsuło... papierkowe sprawy trzeba było załatwiać...
robotników w domu mieliśmyno i do tego co chwile jeździmy na tatuaż żeby przed porodem zdążyć albo jakieś imprezy okolicznościowe wypadają...
a po noach mała dje się we znaki i robi sobie discoco boli niesamowićie...
przez to spać nie mogę... i tak dosypiam troszkę w przerwach....

Sama dwa miesiace przechodzilam przeprowadzke, hehe nie zazdroszcze.i ja jestem hehe:-):-):-) ale tylko na CHWILE BO CZEKAM NA PODLAXCZENIE NETA...OCZYWISCIER POgODA JAK TO W IRLDO DU***!! moja emilka juz dio siedzenia sie zbiera hehe... troche za wczesnie no ale coz... chata oczywiscie super jescze sie nie rozpakowalam do konca bo czekam na szafe i luzko nowe no ale wiekszosc rzeczy juz hehe:-):-):-) narazie zmykam bo J i kolega zabieraja sie za robienie pierogow
trosze w pore no ale.. hehr zobaczymy co wymodza hehe to do uslysznia ,amuski
![]()
Tym sobie juz glowy nie musisz zawracac.Zostajemy tutaj.A dlaczego? hmm Powiem tak,wystapily pewne okolicznosci,ktore mialy na to wplyw ;-)wiem że pisałyście o tym wcześniej ale tak właśńie nadrabiałam i chciałam napisać jak ja prałam ciuszki dla małej...
otóż prałam wszystko w persil non-bio i do tego lałam płyn do płukania komfort (ten biały dzidziusiem) na koniec prasowanko i mam nadzieję że będzie wszystko ok....;-)
dla mnie wszytsko jedno...
mam tylko ndzieję że będę się z czytaniem wyrabiała bo na "mamy z Irlandii " to nie mam szans
tu jeszcze jest w miarę...ale nie wiem jak tam u mam z Limerick...
ale może być połączony skoro i tak wszystkie mamy piszą tu i tu....![]()
Kamcia a to ty robisz sobie tatutaz czy twoja druga polowa?

A to was zadziwie bo mam kolezanke ktora robila sobie tatuaz wlasnie jak byla w ciazy, a brzuszek juz byl widoczny ale niepamietam ktory to byl miesiac 6 albo7....no ja napewno nie![]()
bo niby jak?? w ciąży??? hehe kto by mi zrobił
....a robila go sobie na dole plecow i wcale nie taki maly wiec dla mnie to nic dziwnego ;-) Robila w renomowanym studiu a przeciwsakan nie bylo zadnych...
z tym pierwszym to zaglądałam tam tylko chwilowo a później jż wcale bo jak pisałam nie miałam czasu...(...)
Pamietamy o tobie, nawet ostatnio sie astanawialam czy sie obrazilas czy cus,bo na listopadowkach bywalas a u ns nie
(...)
Tym sobie juz glowy nie musisz zawracac.Zostajemy tutaj.A dlaczego? hmm Powiem tak,wystapily pewne okolicznosci,ktore mialy na to wplyw ;-)