Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

witam dziewczynki.... chciałabym się przyłączyć......
widzę że nie jest nas na tym forum aż za dużo... ale napewno pojawi się więcej;-)

gastone sliczny ten domek. Warto o taki zawalczyć, ale ja nie pokusze sięo taki wysoki standard , niestety muszę jeszcze chwilke poczekać, mam zamałe dzieciaczki.Ja szukam czegoś nowego [ w miare] przktycznego - żadnych wykładzin na dole, kuchnia musi być boska bo ja spędzam kupe czasu na gotowaniu, i musi mi być milutko w kuchni [ tu takich nie mająAlex jasne ze tak.Fajnie ze jestes!
Mikimauro a jakiego domku szukasz konkretnie, ja szukaczka- maniaczka jestem hih moze cos ci znajde.Kwote okresl mniej wiecej to ci moze cos znajde.Ja sie nie moge doczekac az obejrze swoj domek.Widzialam zdjecia na ich stronie internetowej ale niema jak to na zywo.cos czuje ze tym razem jednak sie nie rozczaruje.
Nie mam zdjec z dafta tego domu konkretnego bo jeszcze go nie zaladowali ale mam identyczny.Ten jest akurat do sprzedania.Widzialam go z zewnatrz, maz moj byl w srodku w innym domcku u znajomej i strasznie mu se podobalo!
Garran na Coille 5 Bedroom homes for sale Ennis, Co. Clare. Keco building & civil engineering contractors
Garran Na Coille, Ennis, Ennis, Co. Clare - Property.ie
Megan u nas lieje....i znow pranie poszlo w las...
] sypialnie z normalnymi łóżkami, a nie te skrzyniowe
i tyle, ogródek koniecznie zeby trampolina weszła i piaskownica, mile widziana mała szopka na rowery. 

] to cztery niech będą.no i max do 750 e, bo więcej nie moge bo.... opoiem Ci kiedyś;-)