Agaaa159
Początkująca w BB
A tak apropos spania to mój Antoni zasypia ok19 max o 20 i budzi sie o 1 zjada 150 mleka i śpi do 7.
Teraz nam sie troche popierdzieliło bo tak to był super spokojnym dzieckiem ale oczekujemy pierwszego ząbka no mały zaczoł marudzic ale w nocy jest jak narazie ok tylko w dzień marudzi musze go nosic, czego do tej pory nie praktykowaliśmy w nadmiarze...
Pozdrawiam serdecznie jutro wieczorkiem tez wpadne poczytac
Teraz nam sie troche popierdzieliło bo tak to był super spokojnym dzieckiem ale oczekujemy pierwszego ząbka no mały zaczoł marudzic ale w nocy jest jak narazie ok tylko w dzień marudzi musze go nosic, czego do tej pory nie praktykowaliśmy w nadmiarze...
Pozdrawiam serdecznie jutro wieczorkiem tez wpadne poczytac

, na razie jest git no i mala spi najmniej ostatnio 3 razy dziennie po 1,5h i czasem nawet raz 2 hJUPI ..a czasem 4 razy po 1,5h ...jakos zalezy no i fakt ze jest zmeczona ale jak jej nioe wezme do lezaczka to bedzie sie meczyc i marudzic i nie bedzie spac a wtedy tylko noszenie...i nie spala by mi tyle razy w dzien...czesto mi sie budzi przez wspolokatorow ktorzy laza i drzwiami trzaskaja wrrr a wtedy nie zawsze zasnie dalej ehh
szok
, na drugi dzien zwnowóz ładnie z piersi jadla i wszystko bylo w normie o dziwo wrrr. ale dzis juz sie do tego przyzwyczajam 'po woli' na szczescie bo chce ja karmic dlugo rano i wieczorem ale moze mi sie calkowicie zbuntowac jak widac
hehe