Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lawinka specjalnie dla Ciebie:-)
moja gwiazda
Zobacz załącznik 291872
w wanience ledwo się mieści, co prawda to ta mniejsza wanienka..ale zawszechyba w tatusia pójdzie, bo on ma prawie 190 cm
no ja też ułomkiem nie jestem bo 170cm
![]()
.U nas dól wyszedł a góry nie widać jeszcze.
ale jeszcze mam troche czasu na sprobowanie
przesada 
oczywiscie bylismy u tesciow (jeszcze mnie nie widzieli w nowej fryzurze) i troche mi sie przykro zrobilo. Ja sama jeszcze sie do niej nie przyzwyczailam i miloby bylo gdyby mi ktos powiedzial ze ladnie wygladam i takei tam dupsy. Tesc jak mnie zobaczyl to powiedzial "Madziu co Ty za peruke dzisiaj zalozylas", odpowiedzialm w zarcie ze akurat dzisiaj zalozylam inna niz zawsze a on na to ze to dobrze i ze mozna ja sciagnac. Zaraz po tym dodal ze wygladam jak jego mama (ma 80 lat i jest łysa dlatego nosi peruka ktorą przypomina mu moja fryzura... miłe !!!!) Tesciowa miala podobna reakcje.
nie dowartosciowalam sie dzisiaj u nich
ale mama i M powiedzieli ze mam miec to gdzies i ze slicznie wygladam. Oby mowili prawde 
znala ta sytuacje z opowiesci, ale chyba nie dokonca wierzyla! ;-) za to potem, jak przypadkiem spotkam jakas jej kolezanke, to ta mi mowi, ze to czy tamto widziala na zdjeciach, i ze fajnie mamy w domu... moja tesciowa chodzi i fotografuje moje mieszkanie i wszystkim pozniej pokazuje!
taki troche lans naszym kosztem.... po jej ostatniej wizycie u moich rodzicow, wiem, ze ma obfotografowana nasza sypialnie, pokoj davida, bo pokazala ''zdiatka''- jak je nazywa- moim rodzicom!
sama nie wim co o tym myslec! dla mnie to po prostu chore!!!!
na naszym slubie tez nie uslyszalam ani slowa, ze ladnie wygladam, czy ze ladna mam sukienke!
nawet jak jej sie nie podobalo, to mogla chociaz sklamac!
a tak nie to gniotlo dluuuuuuuuuuuugo, bo teraz to olewam!!!!