Qassandra
Zaangażowana w BB
wpadłam na moment bo nadal chora jestem więc sił brak
Nikamo - gratulacje! pewnie mina Twojego szefa bezcenna..
Goyek - to super z kompem.
Wnika - mój synek się tak w głos śmieje bardzo często ale najczęściej jak się śmieje jego siostra. A jak ona zapłacze to on też włacza syrenę. Widać że są za sobą.
Szarlota - walcz kobieto i nie przejmuj się sąsiadami. Dzieci płaczą i nic na to nie poradzisz. Przypomniało mi się, żę jak karmiłam córkę butelką to dawaliśmy jej pieluszkę tetrową - ona się nią przykrywała i tak sobie ciągnęła butlę. Przy tym też zasypiała. Może spróbuj?
A, i muszę się pochwalić Wam moim M. Wczoraj miałam swoje urodziny (jakieś 30...+
i dostałam cudowny prezent. Zaproszenie na zabiegi pielęgnacyjne w SPA. Mówię Wam tego mi trzeba było. Jeszcze nie wykorzystałam zaproszenia bo katar mam paskudny, ale jak tylko się lepiej poczuję biegnę na masaże i inne badziewia ukobiecające bo sie czuję jak ostatnia kobiałka
A od córci dostałam pięknego torta i kartkę podpisaną przez nią w swoim i brata imieniu i mnóstwo drobnych, czułych gestów od mojej rodzinki.
A dziś mamy rocznicę ślubu
więc zapusczamy swoje dvd ślubne i przeżywamy te pięne chwile ponownie/
3majcie się!
Nikamo - gratulacje! pewnie mina Twojego szefa bezcenna..
Goyek - to super z kompem.
Wnika - mój synek się tak w głos śmieje bardzo często ale najczęściej jak się śmieje jego siostra. A jak ona zapłacze to on też włacza syrenę. Widać że są za sobą.
Szarlota - walcz kobieto i nie przejmuj się sąsiadami. Dzieci płaczą i nic na to nie poradzisz. Przypomniało mi się, żę jak karmiłam córkę butelką to dawaliśmy jej pieluszkę tetrową - ona się nią przykrywała i tak sobie ciągnęła butlę. Przy tym też zasypiała. Może spróbuj?
A, i muszę się pochwalić Wam moim M. Wczoraj miałam swoje urodziny (jakieś 30...+
A dziś mamy rocznicę ślubu
3majcie się!