reklama
Nikamo z tej firmy używam takiego sprayu do prostowania, jest świetny, jak znajdę to wkleję Ci link.
Te pieluszki gaga z tesco to jakaś pomyłka, po 2h Piotruś miał mokre rajstopy i spodnie, a pieluszka w ogóle nie trzyma siusiek w środku tylko widać mokre brr.
Znalazłam:-) http://allegro.pl/babyliss-pro-liss-spray-do-prostowania-i1336031917.html
Te pieluszki gaga z tesco to jakaś pomyłka, po 2h Piotruś miał mokre rajstopy i spodnie, a pieluszka w ogóle nie trzyma siusiek w środku tylko widać mokre brr.
Znalazłam:-) http://allegro.pl/babyliss-pro-liss-spray-do-prostowania-i1336031917.html
Ostatnia edycja:
mala brzuchatka
Fanka BB :)
ja nie uzywam, a moj maz tylko maszynki zwykle, wielorazowe...nie pomoge
mnsmile
NATKA widzisz, szkoda z tymi pampersami,kasa w blotoWazka szybo montuj net i wracaj:-)
Mnsmile to tak jak u mnie:-) mam szufladę całą pampersów i z cztery paczki 4 na poddaszu:-) jeszcze mi się nie zdażyło kupić po normalnej cenie.
Może któraś poleci dobrą, sprawdzoną prostownicę, moja już się wysłużyła i M chce mi kupić na gwiazdkę. A ja mu maszynkę elektryczną do golenia, podpytajcie eMów.
Dziś na obiad pizza:-) mam trzy blachy więc jak ktoś ma chęć to zapraszam:-)
Savanna, Asiulek, Mamula co z Wami?
Mnsmile kupiłam dwie sztuki za 1.99zł więc strata niewielka:-) mój M też używa Gillette wielorazówek ale napalił sie na elektryczną bo nigdy wcześniej nie używał, mam nadzieję, ze będzie używał, bo szkoda by było kasę wydać żeby w szafce leżała.
Izabell1982
hej
u nas tak samo jak u Tiny, moja córcia czołga sie jak zawodowy żołnierz
próbuje podnosic dupke, ale nie raczkuje jeszcze.
Lusia jak widzi śnieg to tez staje sie nieruchoma, jak to ktos mówił - jak słup soli, mozna do niej gadac, rozśmieszac, a ona tak bez ruchu i nic. Tylko patrzy na śnieg.
Dzisiaj po raz pierwszy posłała mi uśmieszek po długich staraniach (i to tylko na chwilke)

Wow natka na nocniczku, niezłe osiągnięcie! Kurcze ja jeszcze nie myslalam o nauce na nocniczku, hm.. nie wiem nawet jak sie do tego zabrac... np skąd wiadomo ze bedzie chciala siku, czy posadzic i czekac tak w ciemno..?
a z paznokciem, ojojoj, wspólczuje.
ważka nie poddawaj sie, w koncu wszystko sie ułoży tak jak Ty chcesz (chodzi i o mame, i o biurokracje)
Heh ważka wlasnie wczoraj tak sie tez bawiłam z Lusią, turlałam do niej mandarynke, a ona odrzucała, wiadomo czasem w innym kierunku a czasem w miejscu nią podrzuciła ale i tak zdziwiłam sie ze rozumie o co chodzi
a z babcią to masz super. gdyby moja żyła to tez pewnie by Lusi śpiewała
natka niestety u nas nie ma ani prostownicy ani elektrycznej maszynki do golenia, nie znam sie
kurcze jeszcze nie wiem co mojemu na gwiazdke sprezentowac..
u nas tak samo jak u Tiny, moja córcia czołga sie jak zawodowy żołnierz
Lusia jak widzi śnieg to tez staje sie nieruchoma, jak to ktos mówił - jak słup soli, mozna do niej gadac, rozśmieszac, a ona tak bez ruchu i nic. Tylko patrzy na śnieg.
Dzisiaj po raz pierwszy posłała mi uśmieszek po długich staraniach (i to tylko na chwilke)

Wow natka na nocniczku, niezłe osiągnięcie! Kurcze ja jeszcze nie myslalam o nauce na nocniczku, hm.. nie wiem nawet jak sie do tego zabrac... np skąd wiadomo ze bedzie chciala siku, czy posadzic i czekac tak w ciemno..?
a z paznokciem, ojojoj, wspólczuje.
ważka nie poddawaj sie, w koncu wszystko sie ułoży tak jak Ty chcesz (chodzi i o mame, i o biurokracje)
Heh ważka wlasnie wczoraj tak sie tez bawiłam z Lusią, turlałam do niej mandarynke, a ona odrzucała, wiadomo czasem w innym kierunku a czasem w miejscu nią podrzuciła ale i tak zdziwiłam sie ze rozumie o co chodzi
natka niestety u nas nie ma ani prostownicy ani elektrycznej maszynki do golenia, nie znam sie
kurcze jeszcze nie wiem co mojemu na gwiazdke sprezentowac..
Y
yra245
Gość
my sobie razem kupujemy kamerę, zaczęłam dosyć dużo filmować jasia ale aparatem, jakość kiepska więc taki wspólny prezent robimy.
Izabell1982
mnsmile myslalam ze zostane tu wyśmiana z tym nocnikiem ale widze ze ktos tez nie wie uff
hm olena... dobry pomysł kurcze
reklama
mnsmile
mnsmile myslalam ze zostane tu wyśmiana z tym nocnikiem ale widze ze ktos tez nie wie uff
ja oglądałam w dd tnv zawitkowski mowil jak nauczyc dziecko robienia w nocnik nawet wkleilam linka, mysle ze fajny pomysl
ale jak narazie jeszcze nie kupiłam sprzetu bo chodzi o to siadanie Małej,ona sama jeszcze nie siada!!
znalazłam dla chętnych
http://dziendobrytvn.plejada.pl/26,...cko_polubilo_nocniczek,aktualnosci_detal.html
Ostatnia edycja: