Dziewczyny ja neta nie mam, musze przedluzyc umowe a zrobie to dopiero w poniedzialek bo dzis zamkniete

hehe lajzyy
tak wiec jakby co to temu mnie nie ma
wspolczuje temu kto leciec nie moze przez pogode

ja mam nadzieje ze M doleci do NAS NA swieta bo sie zalamie

co do peselu, to jakas makarba ..musze czekac na akt urodzenia min z tydzien jeszcze i dopiero wtredy zlozyc wniosek o pesel..a w przychodni mnie juz scigaja bo maja problemy ze na moj pesel recepta ma isc ale co ja KUZWA ZROBIE na ta robana

biurorkacje
co do mamy, juz jest git...rozmowa byla i widze poprawe, w zachowaniu szymka rowniez bo i babcia stara sie nie robic tak 'bo on chcial' wiec i mniej tych swoich hymerow przy nich pokazuje bo ja wam mowie, tylko dziadkowie sa a on juz jakiks taki placzek sie robi wrrrrr ehh
tylko ze mna jest calkowicie inny ale to kazda mama zrozumie ktora zyje z dala od rodzicow
tak wiec podbudowana jestem
co do raczkowania to moja smiga rowno jak i sama siada z lezacej pozycji..jest juz w kazdym kacie w pokoju..
i grzeczna jest na szczescie a najbardziej lubi plastikowa miske i lyzeczke aby w nia walic(mamusia uczy)
nauczyla sie rozwniez ze jak do niej rzucam to ona ta rzecz odrzuca..moze nie zawsze w moja strone ale juz coraz lepiuej idzie
a w lozeczku to ona tylko spi wiec widze z epodciaga sie do kleczku czesto na skrzyneczkach od zabawek...wygibasy ida rowno
ostatnio co rano wcina kanapke bez skorki z maselkiem...jak rowniez uwielbia rogala 7days...wcina rowno
no i dzis bylam na bilansie z szymkiem plus zakupy, mala zostala z babcia moja ktora to jedynie moze z nia na dwyanie siedziec(nie dziwga jej nie nosi) i mala jest ok..babcia ma 83 lata ..pospiewa sobie .do lezaczka ja przelozy jak chce spac i spiewa

tak wiec max3h moze mnie nie byc wiec narzekac na nia nie mam co...chrupaczki jak cos zostawiam...w razie co tata jest na podworku to zajrzy jak cos..
wszystko na szybkiego pisane bo u brata siedze a ta mala wszystko tu zglada , kable wyciaga, polki na dole otwiera( w salonie jeszcze nie mam polek to jest git hehe)
a i kupilam se chomika a co , uwielbiam te strworzenia

Michalka co za dentysta!!!!!!!!!! ehh