no i jestem...teraz siostre maltrtuje o net i przy okazji odwiedzinki i zakup kurtki zimowej (dam znac jak przyjdzie czy warte to bylo czegos

) bo na miescie NIC NIE MA albo cena 350zl...szkoda mi tyle dac bo wiem ze kupie tansza nie glupia i za rok bede mogla znow kupic inna
Moj M uzywa elektryczna juz 4 lat ..najpierw taka za 50 zl haha naprawde byla dobra i bylaby dalej bo dziala

ale po tych 3 latach kupil sobie jakas duzo drozsza i lepsza co do tych glowic ..i teraz w zyciu nie wroci do jednorazowek
pyk pyk i juz ogolony
Tina u mojej tez czasem taki dzien nastal ze mniej mleka zjadala czy to zupki ale to mijalo!!
zauważyłam tez ze ona staje się milosniekiem makaronu, pieczywa!
Olena mozliwe ze to 3 dniowka, w 3 dniowce jest taki dzien kulminacyjny co do tej temp...i w dupce odejmuje sie te 5 kresek
i kurde ja nigdy nie moglam korzystac z tych elektrycznych termometrow...jak to dziala..jaki bym nie kupila to mierzy raz tak alb raz siak

kupilam taki termometr z innym plynem jak rtec i dluzej trzebabylo trzymac w pupci ale dobrze zmierzyl tyle ze sam sie rozlal..nie wiem czemu

chyba delikatne sa i moe za mocno wstrZasnelam wrr
buziaki dla wasss