reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki z kaffe marzec 2010

czesc babeczki
ja z malym dzisiaj jedziemy do centrum, by spotkac sie tam z moim m i robimy maly wypad do knajpki jakies, a od ok 19 zostajemy w domku, winko, szampan i swietowanie - a maluszek u gory bedzie spal(mam nadzieje hehe)
wszystkiego naj, naj, naj z okazji nowego roku, oby przyszly byl lepszy dla nas, choc mysle, ze rok 2010 byl piekny i niezapomniany:)jeszcze raz duuuzo zdrowka, milosci i spelnienia marzen!!!

reklama
Dużo zdrówka , spelnienia marzeń, samych pogodnych dni , radości, miłości dla Was , Waszych Rodzin i Naszych Maleństw, i aby ten Nowy Rok 2011 był co najmniej taki dobry jak ten odchodzący 2010 .

my spędzamy sylwestra w domu i ja go organizuję dla rodziny , więc moc prac kulinarnych , co do fajerwerków to starszy przepada a malenki boi sie huku , dziewczynki do zobaczenia juz w Nowym Roku pa :-D

Kurcze moja mama miała tak wysokie ciśnienie, że wezwaliśmy karetkę... wymiotowała i cały czas miała zawroty głowy..nie wiem czy da sobie radę opiekować się Bartusiem .. Dziewczyny jestem w kropce i nie wiem co robić.:no:

Olena - dali jej zastrzyk, nie mogli wypisywać recept i mimo wszystko (karetka była wzywana do domu) trzeba było jechać do lekarza..jakaś paranoja,=
Dzisiaj położymy małego i pójdziemy na trochę do znajomych(miedzy 20 a 21). Mam 5 min więc będę przychodzić sprawdzać co się dzieje. Najgorsze jest to, że od poniedziałku mama ma już zostawać sama na cały dzień, bo ja już wracam do pracy.

Trochę lepiej - poszła się położyć, zresztą teraz wszyscy śpią i Bartuś i eM:-) Tylko mamuśka jest niezniszczalna;-) dwie kawy i siedzi przed komputerem :happy2:

badka mam nadzieję że się poprawi i będzie ok od poniedziałku. a dziś bartuś będzie spał, ty będziesz pod telefonem . więc myślę że nie masz czym się martwić.

a ja samotny sylwester, no znaczy się nie samotny bo z jasiem no ale życie.

reklama
Dzięki za otuchę.;-)
Kochana z roku na rok(jak dla mnie) sylwester robi się zwyczajnym dniem. 2 lata siedzieliśmy w domu i w tym też mieliśmy. 2 dni temu koleżanka napisała żebyśmy wpadli do nich bo oni też sami siedzą.
Nie masz co się tym przejmować. Masz dwa skarby, a trzeci przyjedzie trochę później :-) Telewizor , ciepłe mleczko i dobra czekolada :blink:

Do góry