Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
aaaa Olena to teraz kumam!! no spróbuje...a tak się zastanawiałam czemu ona nie chce z tego pić...a piła z 4 dziurek ;-)
dzięki wielki no blondynka ze mnie;-) bez urazy ;-)
szarlota spoko sama nie mogłam sobie go wyobrazić dopóki nie miałam go kupione, myślałam że jakoś się go przekręca z nakrętką itp. a nie tak po prostu wizualnie hehe
No tak a mi coś świtało w głowie że taka nazwa "trójprzepływowy" coś oznacza ale szare komórki rzadko używane
cha cha ale teraz się bardziej uśmiałam...jak mi mama opowiedziała jak w młodości wyrywała zęba na żywca bez znieczulenia, aż walnęła dentystę na odlew z bólu...
a dlaczego?? bo bała się zastrzyku ze znieczuleniem cha cha
NAtka jak bys miala chwile to napisz mi co zabieralas dla maluszka jak szlas na basen, w srode w 30urodzinki mojego m idziemy na basen, to nasze pierwsze wyjscie i nie wiem, co mam zabrac np recznik i suszarke , klapki to wiem,...ale moze masz jakies rady?
pewnie teraz nie chodzisz, bo mialas lezec, czyli odpoczyawac glownie, no ale wczesniej wiem, ze chodziliscie...moze jakies gry i zabawy w wodzie mi tez opiszesz, choc pewnie na 1 raz szokiem bedzie taki ogrom wody