reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Hej laseczki.Rzeczywiscie pogoda cudna.Ja zaraz zbieram sie na msze na cmentarz dosłownie mam ze 100 m tylko.Teraz córa suszy mi włosy:-D M pojechali na mecz:szok:
Iwcik przed chwila dostaliśmy oficjalne zaproszenie na wesele do Dynowa.
A sezon grilowy mam już otwarty,wczoraj byliśmy u znajomych,niestety ja z małą musiałam zmyc się juzo 20 bo zimno sięzrobiło a moi M przyszli o 2,30:szok::wściekła/y:
Aha,fotki juz są tylko musze ich wgrać ale niestety baterie mi siadły w aparacie.

Ostatnia edycja:
reklama
czesc kobietki!!!!!:-)
dawno mnie nie bylo na tym watku,ale postaram sie juz byc na bierzaco i pisac czesciej.:tak:
od piatku jest tak piekna pogoda ze zal w domu siedziec wiec cały dzien jestem z dzieciakami na polu.
dzisiaj cała niedziele spedzilismy u mojej mamy,super jest tak w słoneczku posiedziec,a i dziecią lepiej spi sie na polu.
ja wlasnie oglada tanec z gwiazdami i miedzy czasie zagladam na bb,nie ma to jak wieczorem na spokojnie,niky nie woła,nikt nie placze czas mam tylko dla siebie.

miłej i spokojnej nocki!
dobranoc.:happy:

anek-konieczne wklej fotki!!!:tak:

iwicik-ale mi smaka narobiłas tym grilem:-p.mam nadzieje ze za tydzien i nam sie uda rozpocząc sezon grilowania.;-)

Witam w ten cudownie cepły dzien ja z rana maksia do szkoły wyprawiłam a z mężem spowrotem do łóżeczka:-D:-D:-Dtrzeba korzystac bo meza znów cały tydzien w łóżku nie bedzie:-D:-D:-D:-Dale wkoncu trzeba było wstac bo trzebabyło uciąć ze dwa drzewa bo nadal za duzo koło domu rosnie :-):-):-) póziej poszłam chwilke do truskawek bo jeszcze troche mi zostalo siekam je tak na raty bo nogi mnie bola cholery juz zaczeły puchnąć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mezus juzpojechał do pracy a ja zmykam własnie na Majke bo sie zaczeła:-):-):-)

Anek tak to jest jak zostawisz chłopa samego na imprezie :-D:-D:-Da kiedy macie wdynowie ta komunie??????????

Cześć:-):-)
Ja dopiero teraz mam czas na ko,pa,dziś pierwszy dzien szkolenia jakos przeżyłam bo to az 8 godzin dziennie i tak przez 6 tyg:szok::szok: No i dzisiaj tatuś sprawdził sie tak w opiece nad córeczką że jutro przymusowo czeka nas wizyta u fryzjera bo córa wycięła sobie sama nożyczkami połowę włosów:no::no:
IWCIK nie komunię:rofl2: tylko wesele mamy:happy: dokładnie 26 czerwca ślub w kosciele św Wawrzyńca a przyjęcie w "Domu Strażaka na Przedmieściu"

Ostatnia edycja:
Matko A nek widzisz mi to eraz po glowie tylko te komunie chodzą :-D:-D:-Dnawet ciebie wkreciłam na komunie zamiast wesele , byłam tez tam na weselu kolegi mieszkaja własnie nie daleko tej sali:-):-):-):-)

A tu sie pochwale moim malym kapitanem statku:-):-):-)

IWCIK synek fajowy mój ma takie zdjęcie

Załączniki

• LastScan.1.jpg
    LastScan.1.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 46
hej laski!!!!:happy:
nie :no::no:mam pojecia co sie dzis dzieje z tym bb.cieżko wiaomosc wysłac.:angry:
a ja mam dzis zły dzien,wszystk dosłownie wszystko mnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: w......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dzieci z rownowagi mnie wyprowadzaja,piotrek mnie denerwujeiNIECH TEN DZIEN JUZ SIE SKACZY!!:wściekła/y:

iwicik-super zdiecie a maksiu to przystojniak.:tak:

anek-maaaaaaaaatko to aż tak strasznie sobie obcieła te wlosy?:szok::szok::szok:
to M jednym słowem sie nie spisał w pilnowaniu córci.:no:

hej ja dzisiaj tez dnia za ciekawego nie mialam bo mąz miał dzisiaj wrócić a okazało sie ze pojechał do opola a ja sidziałam i czekałam na niego , a on nawet sms nie napisal ze nie wróci bo pojechal w trase , myslalam ze szlak mnie trafi bo martwilam sie ze mogło si cos stac :no::no::no:te chłopy nic nie pomysla o nas :no::no::no:a wieczorkiem zadzwonil tak jakby nic sie nie stało , opier .....odrazu dostał........... i bylem zmeczony i spiacy biedaczysko ze nie pomyslal zeby mnie uprzedzić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dobrze ze wieczorem jeszcze siostra zadzwonila to mi troche przeszło:-):-):-)bo jutro rano bym go jeszcze zagryzla:-D:-D:-D:-D

Lidka jutro bedzie lepiej , mi tez maksiu dzisiaj jakis marudny byl nic mu sie nie chcialo nawet zadaia domowego odrabiac .......masakra jakas dzisiaj:tak::tak::tak:

Anek no to maz pokazal pierwsza klase w opiece nad córeczka ciekawe co bedzie dalej ,hehe wracasz do domu a ty tatus bedzie ogolony na łyso , bo przysnie w fotelu a dziecko pobawi sie w fryzjera:-D:-D:-D:-Dniech sie pilnuje lepiej:-D:-D:-D

reklama
Hej laski.Mam chwilę bo zaraz spadam na szkolenie wrócę dopiero o 18:szok:
Niestety córeczka ma fryzurkę a'la Hania Mostowiak z serialu "M jak miłosć":-) ale włosy odrosną dobrze że sobie krzywdy nie zrobiła:tak: wczoraj M spał w południe a ona poszła do babci (dobrze że mieszka na tym samym podwórku)i mówi że przyszła bo tata śpi:szok: ja wymiękam i jak tu iść do pracy.Wracam w domu syf,kupa naczyń w zlewie a dziecko głodne:szok:
IWCIK ja też nie lubie takich sytuacji bo zawsze myślę o najgorszym a M nawet nie zadzwoni ja nie moge np. bo niema zasięgu itp.a on jeszcze mówi coja od niego chcę:szok: ach te chłopy:wściekła/y:

Do góry