reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

Wiecie co dziewczyny przykro mi jest strasznie ze wrzucacie wszystkich do jednego kosza:-:)-(i smutno mi jest ze sie tak stalo:-(Ale nie rozumiem jednego to niektore dziewczyny sie poklocily a nie wszystkie:no:To dlaczegop wszystkie sie przeniosly.Co Wam zrobily inne dziewczyny ze nie chcecie z nimi pisac.

Jak Sylwia mi powiedziala o tym forum ,pomyslaalm czemu nie zapisac sie i bylam strasznie zadolonw ze Was poznalam i uwazalam Was za dobre kolezanki.I cieszyla sie ze nasze dzieci sie poznaja i beda sie razem bawic a teraz co???wszystkie sie odwrocily.
I nie piszcie ze moze sie rteszta przeniesc,bo same wiecie ze nie bedzie to samo:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
I nie rozumiem tego ze to Kasia zostala obgadana i zniewazona i to Ona zostala potem ta najgorsza :-(Nie rozumiem tego:no:

reklama
Dorota, Ja powiedziałam już, bardzo lubię Ciebie i Sylwię, co się nie zmieni dziewczyny piszą to co czują, tu nikt nie prowadzi giergi " po cichu ", nie chodzi o obgadanie, Ja czytałam co napisała Noemi, że nic takiego nie zostało powiedziane, więc wychodzi na to, że Kasia dostała gratisem nieprawdę. Nie ma co dłużej rozmawiać na ten temat, każda ma już swoje zdanie, a Dorota możesz pisać na dwóch tematach :-)

BRYDKA nie przekrecaj teraz bo Niunka sie przys=znala ze tak powiedziala:-)Ale ja jakos nie moge pisac tu i tu :no:dla mnie to jest nie wporzadku ,mieszkam w bradford i jezeli jest takie forum may z bradford ,to pisze tam skad jestem:happy:ale jest mi strasznie z tym zle,bo lubie was wszystkie

No to teraz wszystko jasne, więc okej, ale Bradford jest w West Yorkshire.
Zresztą, dla mnie temat nie istnieje już, amen, kaplica.
Zakończyłam go wczoraj wieczorem i zdania nie zmienię, Ja zostaję TU:-)

Doris ja też jestem rozdwojona. Dopiero co was poznałam i naprawdę polubiłam i wciąż lubię, ale myślałam, że tworzycie zgraną paczkę, a tu się okazuje jednak co innego. Tamtą sprawę naprawdę można było załatwić inaczej, nie na ogólnym forum, więc nie ma się co dziwić, że inni wtrącili swoje 3 grosze, skoro temat został poruszony. Gdyby było to załatwione prywatnie, mogłoby to wyglądać zupełnie inaczej. No i się porobiło...

reklama
Hej
tak czytam i czytam i kurde, dziewczyny, czy wy matki czy uczennice podstawówki???????????????? zeby se dupy obrabiac w necie, zeby w ten sposób ludzi na swoją str przeciągac??????????????? opamiętajcie sie !

Brydke znam i w zyciu o niej złego słowa nie powiem. *****, z moich obserwacji to dziewczyna kazdemu naookoło pomaga nie oczekując nic w zamian.
Załatawiła kolezance mieszkanie a ta teraz sie sadzi:/ Nie ladnie tak, i to bardzo, powinna po rękach całowac a nie pierdolic farmazony:/

dobra, ja tam sram na internet i tego typu akcje, mam w zyciu inne sprawy niz pierdolenie o szopenie
to tyle ode mnie bo nie lubie chorych sytuacji.

Do góry