Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
od 3 dni Dominice znow ida zabki ma ich 11 (prawie1,5 roku) i szykuje sie wiecej .Normalnie wysiadam wszystko pomaga na chwile.
taka kochana sie zrobila podchodzi przylula i daje buzki.
a Ja mam słuchajcie taki katar, że sama się dziwię bo kaszlu nie mam
no i czekam na dostawę jedzenia by za obiad się zabrać, a co do spotkania, to na bank ;-)
heh normalnie wziely mnie jakies wyrzuty sumienia i zrobilam pyszne placuszki z jabluszkiem. 

umowie sie moze z ktoras na interchange. ja sie tylko boje ze Michal rozniesie Ci pol domu
ten typ tak ma
jakaś babka gadała do mnie jak nakrecona i pytała czy rozumiem ja ze jasne a kompletnie nie wiem o co jej chodziło
;-)chyba zabiorę nastepnym razem prywatnego chętnego tłumacza;-),poszłam zanieść tę wypisaną a tam zamknięte
pytam gościa w ich firmowej bluzie co stał z kolesiem i chyba mi pytanie nawet wyszło ,kiedy otwarte będzie a on że narazie nie będzie ,nie wiem sie remontują czy przenoszą
więc mu pokazuje że mam aplikację i co mam z tym teraz zrobić ? a on ze jesli moja i kompletna to weźmie do biura ,no więc w sumie chyba fart
:-)