reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

reklama
:-) i ja sie witam .
Kobitki tez bym chetnie wybrala sie na kawke ale musze troszke poczekac:tak: od 3 dni Dominice znow ida zabki ma ich 11 (prawie1,5 roku) i szykuje sie wiecej .Normalnie wysiadam wszystko pomaga na chwile.
Brydka -powodzenia

Mala cwiczy zapasy na hipopotamie(z ikei) nawet jak ma goraczke:szok:taka kochana sie zrobila podchodzi przylula i daje buzki.

Bylysmy u hv na wazeniu 9.4kg nie zaduzo powiedzialabymze malo ale skoro jest zdrowa to nie ma czym sie martwic.:sorry2:

bardzo chetnie poznalm Was wszystkie .Napewno bedzie do tego wiele okazji.

Hahaha, mój śmiga na rowerze po domu, od pokoju do pokoju ostatnio, nauczę go wy zasiadł potem do większego.
A ma takiego misia co się na niego rzuca i też tarmosi :-) To widzę, że dzieciaczki wchodzą w okres ząbkowania :tak: a Ja mam słuchajcie taki katar, że sama się dziwię bo kaszlu nie mam:szok: no i czekam na dostawę jedzenia by za obiad się zabrać, a co do spotkania, to na bank ;-)

kurcze tyle piszecie ze ja przeczytalam i juz nie pamietam co bylo w postach
Fajnie ze jestescie dziewczyny K&F, Noami, Marzena ...
ja juz po spacerku troche pobuszowalismy na placu zabaw, zjedlismy drugie danie ;-):-):rofl2: heh normalnie wziely mnie jakies wyrzuty sumienia i zrobilam pyszne placuszki z jabluszkiem.
Brydka ja widze ze ty masz mega duzo energi kurde przemeblowania, wlasne biznesy hobby ja pierdziu - bravo bravo
MarzenaM ja tu jestem troche czasu i caly czas czuje sie jak na marsie wiec rozumiem jak ciezkie sa poczatki na obczyznie.
malenkaM widze ze u ciebie tez zeby ida jak grzyby po deszcze u nas juz 12 wychodzi :rofl2::szok:
Cfcgirl ja to jeszcze pomysle czy bede w stanie dojechac do Ciebie na kawke ;-) a robisz jakies party przedmikolajkowe?? :-D:-D umowie sie moze z ktoras na interchange. ja sie tylko boje ze Michal rozniesie Ci pol domu :baffled: ten typ tak ma

Daj spokój,Mania spała całe 15 minut...Wysiadam .Teraz położyłam jej kocyk na podłodze i się szamoce na nim.Próbuje się przewracać,ale się wkurza potwornie

No i wszystko siedząc w domu :-D:-D:-D nie no przemeblowanie to norma, ale jak dostane pracę, digi scrap będzie nadal " po godzinach ", Olek sen, a mama do pracy, więc nie można sobie odmówić, jak w to wdepniesz ;-)

no ja juz też jestem :-)
jedna aplikacja pobrana :tak:jakaś babka gadała do mnie jak nakrecona i pytała czy rozumiem ja ze jasne a kompletnie nie wiem o co jej chodziło :no:;-)chyba zabiorę nastepnym razem prywatnego chętnego tłumacza;-),poszłam zanieść tę wypisaną a tam zamknięte :wściekła/y: pytam gościa w ich firmowej bluzie co stał z kolesiem i chyba mi pytanie nawet wyszło ,kiedy otwarte będzie a on że narazie nie będzie ,nie wiem sie remontują czy przenoszą :no: więc mu pokazuje że mam aplikację i co mam z tym teraz zrobić ? a on ze jesli moja i kompletna to weźmie do biura ,no więc w sumie chyba fart :tak::-)

Brydka ja mieszkam na BD3, ale mam nadzieję, że w miarę szybko się stąd wyprowdzę;-)dzielnica mało ciekawa.

jak tylko pozałatwiamy nasze priorytety to natychmiast zajmnę się poszukiwaniem mieszkania w ciekawszej dzielnicy.:-);-)

reklama
Do góry