Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jak Ja się denerwuje tą robotą. Zadzowniła do niego czy na pewno będzie.
Powiedział, że luzik, nie dostanie, to dalej wiercić będzie. Jest robota na Giblartarze
Cześć!
Ja chyba na razie na dwa fronty będę pisać...:-).
Parę słów o mnie, bo tu znam jedynie Niunkę i cfcgirl, a i monikę1213 i nefretete też, chociaż je tylko wirtualnie, narazie ;-). Mam na imię Beata, a moja córeczka Emilka niedawno skończyła 3 miesiące. Mieszkamy w Shipley, ale obecnie poszukuję ciekawszego lokum, bliżej centrum Bradford, bo od stycznia wracam do pracy.
Kurde, mała mi zaczęła coś pokasływać z rana i jak ją teraz kładłam spać to już płakała z chrypką .
Niunka, a K&F w ogóle przestała pisać na forum? Nawet tu nie będzie zaglądać?
Dziś jadę oglądać jedno mieszkanko w waszej okolicy, może akurat mi się spodoba .
Witaj Beatko. Wiesz co Marysia czasami tez mi tak dziwnie charczy jakby miała sapkę lub chrypkę.Może masz suche powietrze w mieszkanku??
Zapomniałam zjeść śniadanie z tej nauki
Cześć Pani Cambell ;-) Tak wiem, słyszałam od Magdy, żeś młoda śliczna, dynamiczna, więc witaj. Ja mam prawie 3 latka w domu, więc wymiękam przy was, ale małe samy lubi i szanuje, nawet zbajeruje jak trzeba, mam nadzieję, że będzie miło - taki nowy początek ;-):-) Według tego co mówią, nie, nie lubię afer i dla mnie temat skończony ;-):-) Czekam na telefon od Kamyka, co z pracą. Za 5 minut wchodzi. Przemeblowałam i znów wróciłam do poprzedniej wersji, szalona. U mnie powietrze suche i Olek też tak ma
Tak mi bylo wczoraj przykro sytuacja jaka sie stala.I chcialam juz nie pisac na bb,
ale dlaczego?Co ja winna nie?Wiec bende pisac tutaj z wami dziewczyny.
MOGE?
A propos tego co pisała Myszavik.Wiele dziewczyn z poprzedniego forum ma ciepłą energię, są sympatyczne i kochane.Dlatego żal mi tego,że z jednej grupy zrobiły się dwie.Mam nadzieje,że mimo tego,że niektóre dziewczyny zostały na starym forum, nadal będę utrzymywać z nami kontakt.:-)
Może Karolinka też wróci??
czesc dziewczyny
widze ze tu nieproszone goscie zagladaja i psuja atmosfere.
Kasiek83- no moze maly po jakims innym tatusiu
Madziu ja tez sie pisze na kawusie.:-)
Pozniej napisze cos wiecej bo Szymek teraz spi a ja musze posprzatac